Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik felhasználó barátabb...

Melyik felhasználó barátabb tartósabb XboxOne v PS4?

Figyelt kérdés
Játékok mind2nél találtam tetszetős exlusive játékokat, mind2 kontrollert is próbáltam nekem bejött mind2 már csak az dönthet h melyik kontroller bírja jobban a kiképzést, meg h melyik gép a stabilabb. Esetleg ha vki tudja h hol tudom megnézni h a későbbiekben pl jövőre milyen exclusiveok várhatók

2015. márc. 30. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem volt ps4, eladtam és xo-t vettem. sokkal jobb.
2015. márc. 30. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs az offért.Mivel jobb az Xbox One mint a PS4?Azért kérdezem,mert én is akarok venni egy "next" gen konzolt.
2015. márc. 30. 23:18
 3/7 anonim válasza:
xbox one-t vegyél.
2015. márc. 31. 14:08
 4/7 A kérdező kommentje:
és miért xone ? több ember mondta h inkább azt és tetszik is, csak az exclusive játékok miatt hajlanék inkább a ps fele, de a box palettáján is vannak amik tetszenek
2015. márc. 31. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ps4-et vegyél
2015. ápr. 5. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
41%

Ja azt elfelejtetem,hogy pont az exlusivok miatt

Meg a sok másért amibe az xbox rosszabb

2015. ápr. 5. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
41%

,,barátomnak ps4-e van

nagyon erős rendszer, jobb mint a one

jobb az irányítás is, vagyis nekem kezelhetőbb volt"

Xbox klubbon is ezt írták

2015. ápr. 5. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!