Tapasztalatok okosórával kapcsolatban?
G watch r tulajdonos vagyok, igen, lehet rajta internetezni wear browserrel, de hidd el, nem nagy élmény.
Teljes mértékben kényelmi eszköz, de annak jó.
Lehet kérdezni tőle egyszerűbb dolgokat, pl. "Milyen magas az Eiffel torony", de a nehezebbekkel meggyűlik a baja és csak keresést csinál.(bár ez változhat a google now fejlődésével)
Watchfacekből nagyon sok van és változatosak (én elsősorban ezért vettem), de a koplexebbek, amin időjárás meg ilyesmi van, az nagyon meríti a telefonodat. Nagyon király, hogy ha emailed/sms-ed jön, egyből megnézheted a csuklódon, hívást is fel tudsz venni, de beszélned már a telefonodba kell (ez kevésbé tetszik)
A pulzusmérő nem működik mindig, általában rá kell szorítani a csuklód belső oldalára hogy pontos eredményt adjon.
Szóval hasznos kis dolog, de még elég kiforratlan mind a hardver, mind a szoftver. A helyedben megvárnám a következő generációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!