Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TV - Lassan (1 óra) jön be a...

Csacsi2 kérdése:

TV - Lassan (1 óra) jön be a kép?!

Figyelt kérdés

Bátyjámnak van egy Panasonic Quintrix tx29a TV készüléke.

Kérdés a következő, mitől lehet hogy egy órát (ténylegesen) kell várni hogy a kép bejöjjön?!

Észrevételek.:

Nics gondja ezen kívül, nincs fehét pont a képernyőn vagy más furcsa viselkedést sem produkál (valószinű nem képcsöves).

Esetleges hibaokok érdekelnének, hogy mit érdemes megnézni először?

Esetleg valami beállítási vagy használati útmutatót magyarul (esetleg angolul) ha tudna valaki azt megköszönném!

2015. márc. 16. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
valoszinu h nem. beallitas baja van hanem valamelyik alkatresz kezdi feladni benne a harcot. de szerintem nem erdemes megcsinaltatni. ilyen regi tevet mar ingyen is adnak neked sokhelyen csak elvidd...
2015. márc. 16. 09:50
 2/7 A kérdező kommentje:

sajnos tényleg, ez is így került ide mint az előző 5...

Vidéken van a tv igen kieső helyen, messze és autó nincs ill szállítási költségből venne tv-t ha lenne rá keret, de nincs! Különben nem javításról szólna a kérdés, hanem vásárlásról. Egyszóval valami 5let kellene a megjavítására. Bemérni tud, kondi egyéb alkatrészek vannak, forrasztani tud, csak nem tudja hol kezdje, rengeteg kütyü... (én nem értek hozzá).

2015. márc. 16. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:

" (valószinű nem képcsöves)"

Pont a képcső felfűtésével van gond.Szerelő megoldhatja

de nem lesz hosszú életű.

2015. márc. 16. 09:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg a sokszorozó állításával vagy mittudom én lehetne babrálni?
2015. márc. 16. 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Forrasztani tud, ok. De azt is tudja, hogy ezekben a tévékben vannak olyan részek, amelytől akkor is halálos áramütést kaphat, ha nincs csatlakoztatva az elektromos hálózatra?

Amikor megjelenik a kép, hogyan történik? Vonalból szélesedik ki? Vagy a teljes felületen fokozatosan világosodik ki? Lassan vagy hirtelen történik?

2015. márc. 16. 10:07
 6/7 A kérdező kommentje:
sok tévét szerelt már és fél az áramütéstől, hagyja kisülni a kutyaházat...Amikor bejön fokozatosan (egyenletesen)jelenik meg (ahogy azt az én jó tv-m is teszi, nincs vízszintes csík). képe jó (szép).nincsenek torzulások, kis fehér kocka vagy egyéb.
2015. márc. 16. 10:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáfűznék hogy a vidéki áramszolgáltató nem ad folyamatosan 220V-ot, inkább csak 210... Az is sokszor ingadozik. Lehet ez az oka hogy ott hamar tönkremennek az elektronikus eszközök, nem tudom.
2015. márc. 16. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!