Milyen hangfalat vegyek?
Figyelt kérdés
Nekem nagyobb bulizásra kellene hangfal és van egy amit már kinéztem csak arra lennék kíváncsi hogy nektek mi a véleményetek róla? [link] 2010. febr. 15. 20:18
1/5 anonim válasza:
Szia szerintem kevés egy nagyob bulizáshoz é
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és ez az aktív és passzív együtt jó hangzást garantál egy olyan kb.:60nm-es teremben? Valamint a hangfal minőségére is kíváncsi lennék.
2010. febr. 15. 23:58
3/5 A kérdező kommentje:
vagy inkább az omnitronic tmx-1230-at
2010. febr. 18. 20:47
4/5 anonim válasza:
jó hát sztem attól függ mégis milyen helységben mekkora bulit akarsz szervezni....
5/5 anonim válasza:
Ajánlom az RH-Sound termékeket. [link]
Én is vettem kettő darabot a 15"-os mélysugárzóból, építettem nekik tölcséres hangfalakat, majd küldtem 2x300W-tal (saját építésű erősítővel). Nagyon nagyot szóltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!