Hány Wattos hangfalat vegyek?
Nem tudja tönkretenni a géped...
Minőségit szerintem felesleges, a laptopokban úgyis hulladék a hangkártya. Külön erősítőt meg hangfalakat végképp felesleges, ha kicsi a szobád, bármi kiviszi az ablakot.
Vegyél egy olcsó 2.1-et, és meg van oldva a probléma. Pl Genius HF1200, 9 ezer ft, és több mint valószínű, hogy jó.
Én a logitech 360°-os 2.1-es rendszerét tudom ajánlani. Otthon vagy egy fadobozos Genius is. Igaz a Logitech fröcsi műanyag, de szerintem simán kellemesebb a hangja mint a Geniusnak (az is nagyon jó egyébként)
Egyébként minél érzékenyebb egy hangszóró (ezt dB-ben mérik) annál nagyobbat szól kisebb hangerőn, ezt érdemes figyelni
A wattérték csak parasztvakítás.
Ha pedig valóban hangosat akarsz, akkor vegyél egy rendes szobai sztereó erősítőt rendes hangszórókkal, azt a boltban ki is tudod próbálni. A gépedet egy aktív rendszer már sehogysem terheli.
Nem feltétlen igaz, hogy a laposokban rossz a hangkártya, a T23-asomban már egész rendes volt, az is 10 éves már...
Denon, onkyo, harman/kardon, JBL, ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!