Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol találok teljes körűen...

Hol találok teljes körűen részletes, magyar nyelvű le írást az LG BP735 készülékhez?

Figyelt kérdés
2015. Március 13.-án vettem, a Média Marketben, egy darab LG BP735 típusú Blu-ray lejátszót. A BD lejátszó dobozában lévő készletben, egy elég szűkszavú, semmit mondó magyar nyelvű le írást kaptam. Ami lényegében semmire sem jó. Mert nem mutatja be részletesen az általam vásárolt terméket. A le írás annyit ír, hogy töltsem le a részletes le írást a [link] web oldalról. De, igen ám, ezzel van egy kis bökkenő! Ugyanis az adott oldalon nincs is magyar nyelvű le írás, vagyis nem elérhető! Az angol nyelvű, meg nem jó, mert nem tudok angolul. Tud valaki segíteni? Az LG már kérdeztem, ők nem tudnak segíteni. Így a termék, számomra használhatatlan, mert nem tudom hogy mi - micsoda benne. Tudna valaki segiteni?

2015. márc. 14. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Legfeljebb megint megkeresed a vevőszolgálatot és reklamálsz, hogy pótolják. Elmondod, hogy már korábban ígérték de neked most már konkrétan sürgősen kell mert szeretnéd használatba venni a készüléket és szükséged van rá, hogy megismerd részletesen a használati módjait és lehetőségeit magyar nyelven.

Ez nem kalapács, hogy itt markold és ezzel a felével üss! Ez egy összetett lehetőségeket rejtő szerkezet.

Nyugodtan mondhatod, hogy most itt megvárnád, legfeljebb pár perc múlva vissza tudsz jönni ha várni kell rá.

Érezzék, hogy sürgős.

Ha későbbre ígérik, akkor ki kell kötni konkrét időpontot, hogy jó, akkor holnap amikor járok erre, bejövök ennyi órakor, addigra meg lesz?

Határozottan de udvariasan kész tények elé kell őket állítani. ki kell tőlük udvariasan kényszeríteni, hogy konkrét időpontot mondjanak amikorra tudják biztosítani a termék részletes útmutatóját.

Csak udvariasan és határozottan! :)

Az udvarias határozott stílus is egy fajta kényszerítő eszköz tud lenni, mert azt sejteti, hogy ha nem leszel megelégedve az ügyintézéssel, akkor esetleg lehet másképp is.

Ne hagyd bizonytalanra mondani, hogy majd egyszer tán száz év múlva meglesz, mert akkor nem vesznek komolyan.

2015. márc. 16. 14:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy egy hónap után az LG végre meg oldotta, és közé tette az LG BP735-ös termék magyar nyelvű le írását. De hogy mi tartott egy hónapig? Egyébként ez az LG BP735 típusú Blu-ray lejátszó, egy 2014. júliusi modell. Hogy ez mit jelent? Azt jelenti hogy az LG cég a BP735-ös Blu-ray lejátszót 2014. júliusában mutatta be, és akkor kezdte el forgalmazni. Az meg már több mint egy hónapja. Hiszen én csak én vettem egy hónapja a terméket. Na de most már mindegy, mert a lényeg meg van! Akiket esetleg érdekel, itt van a magyar le írása is ennek a csodás Blu-ray lejátszónak. - [link] - [link]
2015. ápr. 15. 16:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Egy 9 éves kérdés! Azóta is meg van még az LG BP735 Blu-ray lejátszóm. És még mindig működő képes. Igaz szoftver frissítés már rég nincsen rá. De attól még teszi a dolgát. Igaz csak nagyon ritkán van használva.
okt. 7. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!