Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol találok teljes körűen...

Hol találok teljes körűen részletes, magyar nyelvű le írást az LG BP735 készülékhez?

Figyelt kérdés
2015. Március 13.-án vettem, a Média Marketben, egy darab LG BP735 típusú Blu-ray lejátszót. A BD lejátszó dobozában lévő készletben, egy elég szűkszavú, semmit mondó magyar nyelvű le írást kaptam. Ami lényegében semmire sem jó. Mert nem mutatja be részletesen az általam vásárolt terméket. A le írás annyit ír, hogy töltsem le a részletes le írást a [link] web oldalról. De, igen ám, ezzel van egy kis bökkenő! Ugyanis az adott oldalon nincs is magyar nyelvű le írás, vagyis nem elérhető! Az angol nyelvű, meg nem jó, mert nem tudok angolul. Tud valaki segíteni? Az LG már kérdeztem, ők nem tudnak segíteni. Így a termék, számomra használhatatlan, mert nem tudom hogy mi - micsoda benne. Tudna valaki segiteni?

2015. márc. 14. 11:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Próbálj itt keresgélni:

[link]

2015. márc. 15. 14:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Már próbáltam a Google-t! De nem találtam! De miért is találna ha a hivatalos web oldalon sincs fent? Valami egyéb más ötlet?
2015. márc. 15. 16:20
 3/13 anonim ***** válasza:

De ott van az, azért küldtem.

Megnyitottam. Elég részletes és mindenre kiterjedő, ábrákkal illusztrált leírás de angol nyelvű.

[link]

A letöltő oldal felső közepén ezt találod:

"BP735

Letöltés

Kézikönyvek és dokumentumok

Szoftverfrissítés

Garanciainformáció"

.

A kézikönyvek és dokumentumok feliratra kell kattintani és a megnyíló lapon a második lehetőség a neked jó választás.

2015. márc. 16. 09:27
 4/13 anonim ***** válasza:

Egy dolog kimaradt, az elején átsiklottam a részleteken, hogy nem tudsz angolul.

Egyébként én sem nagyon jól, de segít a google fordító, ha kimásolom a pdf fájl tartalmát és fordító felületre illesztem.

[link]

Ez meg szokta nekem könnyítani a dolgom.

2015. márc. 16. 09:57
 5/13 A kérdező kommentje:
"3/4-esnek, vagyis a ma 09:27-esnek" Kérlek írd már le nekem, hogy milyen törvény írja azt elő nekem, hogy köteles vagyok angolul tudni? Én magyar vagyok, és magyarul tudok. Egyébként meg ha valaki vesz valamit, akkor az szerződéskötésnek minősül! Tehát én vettem egy LG BP735 típusú terméket, amely termék megvételekor, szerződést kötöttem a kereskedővel. De nem csak a kereskedővel kötöttem szerződést, hanem az LG-vel is. Mivel az adott terméket jótállási időn belül, az LG szervizel. Tehát, ha mondjuk az általam vásárolt termék, azért hibásodik meg, mert a vevő nem tud angolul akkor ki felelős érte? Egyébként meg a szerződések is csak akkor érvényesek ha azt mindkét fél érti és értelmezni tudja – nem várható el mindenkitől az angol nyelv tudás – a hatályos jogszabályok szerint. Tehát épp ezért kérlek, írd már le nekem, hogy milyen törvény írja elő azt, hogy nekem kutya kötelességem tudnom angolul! De például érhet, egy halálos áram ütés is! Ami azért is elő fordulhat, mert nem tudok angolul, és nem értem az angol nyelvű le írást, és emiatt modjuk, bele nyúlok az erős áramú alkatrészeibe a készülékbe. És akkor ki lesz majd a felelős? Én mert nem tudok angolul? Vagy esetleg a kereskedő, vagy az LG, akik nem adta számomra érthetően le írt, magyar nyelvű le írást? Értsd már meg végre, hogy az adott oldalon nincs magyar nyelvű le írás, és azt is értsd már meg, hogy nem tudok angolul, és nem értem mi van le írva az angol nyelvű le írásban! Ha ezt nem fogod fel, akkor ne is írj!
2015. márc. 16. 13:08
 6/13 A kérdező kommentje:
"ma 09:27-esnek" A google fordítója meg, egy nagy rakás szerencsétlenség. A legtöbb szöveget értelmetlenül, és értelmezési hibákkal fordítja. Én senkinek sem, ajánlanám a google fordítóját.
2015. márc. 16. 13:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Látom, kicsit felidegesítetted magad, de nem ez volt a szándékom. Legfeljebb kicsit későn olvastam végig a részleteket a kérdésben.

"Kérlek írd már le nekem, hogy milyen törvény írja azt elő nekem, hogy köteles vagyok angolul tudni?"

Nem kötelező de magunknak segítünk, ha valamiképp megoldjuk. Nekem a web oldal fordító szokott nagyon jó fordításokat adni, de az sajnos a pdf formátumban nem működik.

Viszont...

Vettem én is egy utolsó darab mikró sütőt és itthon derült ki, hogy nincs benne leírás. felhívtam a boltot telefonon és mondtam, hogy ez a gondom. Több lehetőséget is felajánlottak. Megkaphattam volna egty másik fém színű azonos típusnak a leírását de felajánlották, hogy kinyomtatnak nekem egyet, mire odaérek. Végül ez lett.

Szerintem reklamálj és szereznek hozzá akárhonnan is egy magyar nyelvűt. Ez már az ő dolguk, hogy honnan. Ez kötelező1 tartozék. Ha nem akarnak, akkor kérni kell a panaszkönyvet. van ezeknek vevőszolgálatuk, szerintem ott érdemes kezdeni. Ez lehet a legjobb megoldás.

2015. márc. 16. 13:29
 8/13 A kérdező kommentje:
A készülék csomagolásában volt benne magyar nyelvű le írás. De az a le írás, csak annyit ír hogy, hogyan csatlakoztassuk a tévéhez, a lejátszót. Meg hogy, a teljes körű magyar nyelvű le írást keresse az LG web oldalán. Más semmit, nem ír. Lényegében, egy nagy 0 a hozzá adott magyar nyelvű le írás. Az LG web oldalán meg nincs fent a magyar nyelvű le írás. De mint írtam is már, jeleztem is az LG-nek, az LG ügyfélszolgálatán, hogy fent magyar nyelvű le írás az adott termékhez. Annyit mondtak, hogy pótolni fogják. De hogy mikor pótolják, az még kérdéses. A google, fordítója meg nekem nem vált be, mert elég pontatlan, és elég helytelenül fordít.
2015. márc. 16. 13:46
 9/13 A kérdező kommentje:
De mint írtam is már, jeleztem is az LG-nek, az LG ügyfélszolgálatán, hogy nincs fent magyar nyelvű le írás az adott termékhez.
2015. márc. 16. 13:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Értem. Tényleg sajnálom de akkor nem tudok segíteni.
2015. márc. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!