Hol találok teljes körűen részletes, magyar nyelvű le írást az LG BP735 készülékhez?
Próbálj itt keresgélni:
De ott van az, azért küldtem.
Megnyitottam. Elég részletes és mindenre kiterjedő, ábrákkal illusztrált leírás de angol nyelvű.
A letöltő oldal felső közepén ezt találod:
"BP735
Letöltés
Kézikönyvek és dokumentumok
Szoftverfrissítés
Garanciainformáció"
.
A kézikönyvek és dokumentumok feliratra kell kattintani és a megnyíló lapon a második lehetőség a neked jó választás.
Egy dolog kimaradt, az elején átsiklottam a részleteken, hogy nem tudsz angolul.
Egyébként én sem nagyon jól, de segít a google fordító, ha kimásolom a pdf fájl tartalmát és fordító felületre illesztem.
Ez meg szokta nekem könnyítani a dolgom.
Látom, kicsit felidegesítetted magad, de nem ez volt a szándékom. Legfeljebb kicsit későn olvastam végig a részleteket a kérdésben.
"Kérlek írd már le nekem, hogy milyen törvény írja azt elő nekem, hogy köteles vagyok angolul tudni?"
Nem kötelező de magunknak segítünk, ha valamiképp megoldjuk. Nekem a web oldal fordító szokott nagyon jó fordításokat adni, de az sajnos a pdf formátumban nem működik.
Viszont...
Vettem én is egy utolsó darab mikró sütőt és itthon derült ki, hogy nincs benne leírás. felhívtam a boltot telefonon és mondtam, hogy ez a gondom. Több lehetőséget is felajánlottak. Megkaphattam volna egty másik fém színű azonos típusnak a leírását de felajánlották, hogy kinyomtatnak nekem egyet, mire odaérek. Végül ez lett.
Szerintem reklamálj és szereznek hozzá akárhonnan is egy magyar nyelvűt. Ez már az ő dolguk, hogy honnan. Ez kötelező1 tartozék. Ha nem akarnak, akkor kérni kell a panaszkönyvet. van ezeknek vevőszolgálatuk, szerintem ott érdemes kezdeni. Ez lehet a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!