Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A kérdés, Acer aspire E5-511-p...

Roland19899 kérdése:

A kérdés, Acer aspire E5-511-p4fd touchpad, megoldás?

Figyelt kérdés
Acer aspire E5-511-p4fd laptop! Win 8 64Bit van rajta a lényeg touchpad nem működik! Megoldàsokat/segítséget kérek! :S

2015. márc. 12. 22:12
 1/9 Tengor ***** válasza:
Synapticsot tedd fel (és azokat a drivereket is, amiket még nem tettél)!
2015. márc. 12. 22:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Feltelepítettet azt is, meg az összes gyárilag kapott drivert. A bios-ban beállítottam a touchpad-ot advancedre, de semmi egy pár pillanatra működik amikor a gép újraindul és annyi feladja a harcot. Több helyen is olvastam, hogy ez egy elég nagy probléma de megoldást sajna nem találtam rá...
2015. márc. 13. 09:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja és a Synaptics telepítésénél azt írja, hogy "az operációs rendszer specifikus telepítőprogram nem található"
2015. márc. 13. 09:32
 4/9 Tengor ***** válasza:
Ciki. Synaptics.com-ról ha leszeded akkor sem megy fel?
2015. márc. 13. 09:35
 5/9 A kérdező kommentje:

Az Acer azt írta a hibára,hogy

A touchpad a biosban beállított Legacy mód miatt nem működik. A Windows 8/8.1 operációs rendszert minden esetben UEFI módban kell telepíteni a gépre, majd a drivereket és utána működni fog a touchpad is.

Ez megoldás lehet?

2015. márc. 13. 09:36
 6/9 A kérdező kommentje:
á ugyanazt írja max megpróbálom uefi-be újratelepíteni aztán bízom benne hogy akkor majd menni fog azért köszönöm!
2015. márc. 13. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a problémám volt, semmire nem reagált hiába raktam rá akármit, fel sem ismerte. Elvittem szerelőhöz, azt mondták sokan panaszkodtak rá, hogy nem jó Win8-al. Szóval inkább ráraktam a Win7et (kíváncsiságból is) azzal pedig tökéletesen működik.
2015. márc. 14. 19:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Megoldás úgytűnik megszületett, Win 8 64bit Uefi-ben telepítve majd mikor mindewn gyári driver fel van rakva akkor az Acer.hu-ról fel kell rakni a TouchPad ELANTECH Touchpad Driver 13.6.1.1 16.8 MB 2014/10/27 Drivert! Nekem így lett jó! Remélem valakinek ezzel még tudok segíteni!!!!
2015. márc. 14. 21:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és a Bios-ban is beállítottam a touchpad-ot advanced-re!
2015. márc. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!