Szerintetek melyik a jobb döntés, és a leg alkalmasabb hangfal egy házi buliba?
Főleg házibulikban és alkalmanként szabadtéri használatra kéne a hangfal, de lehetőleg nagy hangerőre lenne szükségem, de csak ennyi pénzért :)
Auna pw 2522, ibiza amp 2000 erősítővel 130000 ft
Vagy Sal pa 225 pax aktív 65000 ért??
Szerintem az oldalsó hangszóró nélkül még vállalható is lenne mozira. Persze ez én vagyok meg a saját véleményem.
Ha döngetni akarsz kell két rendes sub, de külön a fronthangfalaktól, ami akár aktív is lehet, vagy te is legyárthatod külön majd végfokra kötve... :) Monitor Audio háza-táján akad pár szép darab polchangfal. Esetleg a wifa hangszórókészletes Sound ART L2 is ami jobb választás lehet ettől. Álló dobozokból nekem a Wharfedale Vardus VR-300 a szimpatikus, és a Magnat Monitor Supreme 800. Komplett rendszert nézve a TAGA Harmony -t szoktam még ajánlani. Viszont nekem kicsit kevesebb a rálátásom a mostani "legjobb vételre". A lényeg a minőséget is nézd, esetleg használtan is hozzá lehet jutni drágább egy kategóriával fentebb lévő hangsugárzókhoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!