Mik egy (olcsóbb) tablet előnyei egy laptoppal szemben?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 21:31
1/8 anonim válasza:
Gyorsabban bekapcsol, egy idő után sem lesz lassú mint a laptopok többsége és lehet vele telefonálni, sms-t küldeni,
2/8 anonim válasza:
A kisebb méretből adódó jobb hordozhatóság. Más nem.
(telefonálás, sms??? létezik olyan is, de nem jellemző egyáltalán, főleg az olcsóbbak között)
3/8 A kérdező kommentje:
Kszi a válaszokat :) És mobilnetet hogy lehet létrehozni rajta? SIM-kártya kell ide is?
2015. márc. 10. 22:04
4/8 anonim válasza:
Vagy egy telefon netjét használja, vagy olyan kell, amibe sim helyezhető be.
5/8 anonim válasza:
Volt egy olcsóbb kategóriájú tabletem és egy drágább de az is olcsó volt . Az olcsóbba nem ment sim kártya. Úgy gondoltam de az árus elmagyarázta hogy be lehet telepíteni internet kártyát. Ezzel már van esély telefonálni (viber,skype). A drágábba ment sim kártya.
6/8 anonim válasza:
A konnyebb hordohatosagon kivul en nem igazan latok semmi elonyt.
7/8 anonim válasza:
"árus elmagyarázta hogy be lehet telepíteni internet kártyát"
Ez mekkora baromság, vagy 3G/4G-s és gyárilag van benne SIM kártya, vagy nem és nem is fogsz belerakni sehogy.
Max úgy lehet megoldani, hogy OTG kábellel mobilnet sticket beledugsz, de az milyen szar már, hogy egy kb hatalmas pendrive ott lóg az alján.
8/8 anonim válasza:
Hogy könyebb ,pl az ágyban fekve egy kèzel is tudod tartani ,esetleg hosszabb üzem idö laptopom 2-2,5 órát bir akkumlátoral menni tabletem ha nem játszom vele akkor egèsznap birja de játszom rajta akkor is többet bir mint a laptopom .kis helyen is elfèr .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!