Tabletet Androiddal vagy Windows-szal?
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy olyan tabletet, ami kisebb utakon segítségemre lehet laptop helyettesítőként. Nézegettem a Transformers tableteket, nagyon hasznosnak látom, hogy fix billentyűzet van a táblagéphez, de nem tudom, hogy megéri-e. Nem vagyok márkaelkötelezett, de szeretnék egy olyan gépet, melyhez van vagy 2 év garancia. Kérdés az, hogy megéri-e egy komolyabb hépet venni, akár 70-80 ezer forintért, vagy szerintetek fölösleges, ha van egy jól működő laptopom. A lényeg az, hogy egy word dokumentumhoz, ami 80-100 oldalas hozzá tudjak férni és tudjam szerkeszteni. Ez androidon megy zökkenőmentesen?
Továbbá a fogyasztás sem utolsó, mert szeretném, hogy ne fogyasszon sokat a processzor... s ha lehet ne fagyjon meg 3 programtól.
JAh, és eddig 1 GB RAM-os gépeket néztem. Kell nekem a 2 GB-os?
HELP :)
Ajánljatok márkákat, típusokat.
Jah és Android vagy Windows?
Lark Ultimate 8i Windws 8-as Tabletet vettem nem régen, nekem teljesen jó, ezeket a feladatokat el tudja látni.
Egy SD kártyás bővítést viszont kell rajta csinálni, de a gép így is kb 40 ezer forintból kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!