Papír szerint jobbra cseréltem az erősittőm de nem lett jobb?
Figyelt kérdés
Eddig egy sony rx88as hifivel használtam egy pár 140/200-as 28hz-22000hz 97dB 8ohm os zárt hangfalat. Úgy gondoltam kihozok belőle mégtőbbet. Vettem egy kenwood kr-v6060as erősítőt. De nagyot csalódtam benne. Se a magad se a mély hangok nem lettek jobbak,sőt jóval gyengébb mint eddigeddig. Egyedül a hangerő lezt jobb.2015. márc. 9. 01:11
11/11 anonim válasza:
Nincs olyan h nagyon jo... Vagy kisebb lesz a kimeno teljesitmenyed es szep tisztan fog szolni vagy nagyon hangos lesz de nem olyan szepen szol... Lehet hogy white fülű vagy... Az annyit jelent h te jobban hallod a hzket... Akkor ajanlatos dracula erosito. Vagy csoves erosito. Persze csomes erositobol is a 10-20 w az tenyleges viszont felvetele 150-200 at is meg haladhatja. Illetve a csoves erositoben a csovek 10000 uzem orat birnak. Dbja meg kb 8-10 ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!