Trilax kérdése:
Melyik Xbox 360-t vásároljak?
Figyelt kérdés
Úgy határoztam, hogy szeretnék vásárolni egy xbox 360-t, de nem tudom eldönteni milyet, vegyek. Mert annyira sok választék van és hát az, az igazság hogy én nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz. Láttam nagyon sok fajtát, de igazából egyikhez se láttam olyan leírást, ami miatt az a gép mellett tudtam volna dönteni. Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy melyiket vásároljam, meg ami bevált! És hogy miért.?2015. márc. 6. 06:25
1/2 anonim válasza:
Tökmind1. Mind egyforma, csak a hddben vagy a hozzáadott játékokban különböznek.
2/2 anonim válasza:
a slim 250 gb-ost hogy legyen bőven hely a játékoknak meg a mentéseknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!