Xbox 360-at vagy PC-t vásároljak?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy melyiket érné meg jobban, a pc-k körül otthonosabb vagyok, szóval inkább az xboxról érdeklődnék hogy megérné e jobban és hogy milyet ajánlotok? (esetleg link). Ha mondjuk veszek egy i3 370es procis és hd 5470es pc-t akkor annak szebb grafikája van mint egy xboxénak? Xbox 360 elite milyen árakban lehet kapni? Köszönöm a segítségeteket!2010. dec. 22. 15:20
1/6 anonim válasza:
Ha nincs sok pélzed egyszerre, de tudod fizetni a játékokat, akkor Xbox.
Ha meg csak akarsz venni valamit, atána letöltögetni warezolni akkor (magaddal játszadozz a paplan alatt) PC.
A HD5470 nekem nagyon gyanús, hogy notebook kártya. Legalábis én ilyen aztalá kártyáról még nem hallottam. Abból is belépő szintű, tehát nem játékra való.
Amire számítanod kell vele, hogy nagyon gyenge lesz játékhoz, tehát ezesetben mindenképp Xbox.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi
És melyik Xboxot ajánlod? elite? Egy helyen azt olvastam hogy azt ajánlott? Vagy mik a különbségek?
2010. dec. 22. 15:35
3/6 anonim válasza:
Én a 250GB-os Slimet szoktam ajánlani.
Kisebb, csendesebb, van beépített wifi adóvevője.
Igazából nem nagyon értem, hogy miért ajánlják sokan az elitetet.
4/6 anonim válasza:
Azért ajánlják sokan az Elite-t, mert lehet flashelni.
6/6 A kérdező kommentje:
És a slimet nem lehet flashelni/chippelni?
2010. dec. 22. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!