Szeretnék véleményt kérni ti mit gondoltok erről?
Gépet szeretnék vásárolni és a radium oldalon találtam egy megfelelő közepes kategória gépet.
Processzor:
AMD FX 6-Core FX-6300;
Hűtés: Gyári vagy Cooler Master Hyper TX3 EVO (+6490Ft) *bővebb infó a táblázat alatt
Memória: 4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston;
Merevlemez: TOSHIBA 1TB 7200rpm 64MB SATA3;
Alaplap: ASROCK 985GM-GS3 FX;
Grafikus kártya: AMD Sapphire R7 260X 2GB DDR5 OC;
Optikai meghajtó SAMSUNG 24 x DVD-RW;
Tápegység: Cooler MASTER 500W tápegység;
Operációs rendszer: Nincs
Ház: EVOLVEO K4 - Játékos grafikus kártyákra fejlesztett ház, GAMER megjelenéssel;
Készlet: Eleréhető
Egyéb jellemzők: 10/100/1000 Gigabit LAN, Raid 0,1,5,10,JBOD, 1 db PS/2, 4 db USB 2.0, 2 db USB 3.0, 1 db RJ-45 LAN, 3.5 mm jack hang csatlakozók, 1 db VGA (DVI-D), 1 db HDMI
140 ért árulják.
viszont 2 engem nagyon aggaszt.
Az eggyik a videokártya ami nevezetesen egy: AMD Sapphire R7 260X 2GB DDR5 OC; minden szép is jó de a videomemory-a 256 helyett 128 ez mennyire befolyásolja a teljesítményt?
a másik az alaplap: sok olyat halottam hogy az astrock nem nagyon megbizható márka főleg hosszútávon bár ez minden alapra igaz hogy vannak negatív hozászolások de itt olyanokat találtam h leégett, kifagyott belecsapott az áram és vitte a többit stb....
Bár ahogy elnézem a drágább gépekbe is ugyan azt az alaplapot teszik bele
azóta eléggé rágom Körömömet miatta nem akarok rába*zni.
ti mit gondoltok a radium oldalról?
illetve erről az alaplapról, Videokártyáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!