Fiúk! Mit gondoltok rólam? Véleményt kérek!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy magyar származású, 177-cm magas,74 kg,41-es lábméretű, sötétbarna,kb.1 m hosszúságú hajú,világosbarna szemű lány vagyok.Szeretem a duvatos ruhákat és kiegészítőket. Jó tulajdonságaim közé tartoznak,hogy kedves,barátságos,megértő és okos vagyok. Rossz tulajdonságaim:kiváncsi vagyok,falánk vagyok,hamar felkapom a vizet,nehezen bocsátok meg, néha gonoszkodom,eléggé szétszórt vagyok,gyakran sokáig maradok el otthonról.Adottságaim:jól főzök,tudok énekelni, jól rajzolok.Mit gondoltok rólam? 10-es skálán hány pontot kapnék? Tudom, a válaszok 90%-a biztosan értelmetlen vagy engem sértő lesz,de azért köszönök minden választ előre is. Sziasztok! :3 :] 21/L2014. okt. 4. 14:11
1/7 anonim válasza:
Kép nélkül a külsödröl elég nehézvéleményt mondani. A Belösről meg a véleményem hogy elég negativ szerintem ha nehezen bocsátasz meg valaknek.
2/7 anonim válasza:
ÖÖ hát most erre mit lehet mondani, így leírtak alapján lehet hogy mondok x/10-et, aztán élőbe meg teljesen máshogy pontoználak.
3/7 anonim válasza:
Egyiknek ez a véleménye, másnak más. Melyiket választod?
Sajád magaddal legyél megelégedve, és kész.
Egyépként manipulálhatónak tartlak. Kedvesen mosolyogva ha azt mondanám akkor veszünk be a csapatba, vagy akkor szeretlek, ha így meg így nézel ki.
Azért kapod fel a vizet hamar, mert a kritiát nem türöd el. Így próbálsz védekezni.
Nem ez adja meg az ember értékét amit leírtál. Hanem teljesen más.
Szereted és elfogadod magadat?
Van önbecsülésed?
Kiállsz másokért, és saját magadért.....
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)de most komolyan ahog, ti elkepzeltetek hany pontot kapnek eg, 10-es skalan?
2015. márc. 19. 16:55
6/7 anonim válasza:
10-es skálán mi ez x-faktor vagy valami zs kategóriás tehetség kutató az írásad alapján lehet véleményezni de hogy pontozni? kissé önértékelési gondját nárcisztikus viselkedébe fojtó embernek képzelnélek el ha véleményt kértél
7/7 anonim válasza:
Szia. Megtaláltad már a párod? Sikerült elfogadnod magad? Nálam 10/10 vagy, de élőben lehet mást mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!