LG 39LB650V 3D Smart TV "papíron" nem játssza le az XVID tömörítésű filmeket. Meg lehet bütykölni? Hogyan?
Van valamilyen egyszerűbb módja annak, hogy rávegyek egy LG 39LB650V 3D Smart tv-t arra, hogy lejátssza az XVID tömörítésű fimeket? Mert ezen kívül szinten minden le tud játszani (DIVX, MKV, MPEG, stb).
Még nem vettem meg a tv-t, és tudom, hogy Samsung mindent lejátszik, én mégis az LG felé hajlok. Sokkal szebb a képe, és a passzív 3D-t is jobban szeretem. Viszont az XVID számomra alapvető.
Egyszer megszívtam egy Panasonic DVD lejátszóval, ami DivX-et lejátszott, de Xvidet nem. Úgyhogy amikor egy avi-t próbáltam lejátszani, és bekészültünk, chips, stb, akkor jött, hogy nem játszotta le. Nem is értem, miért nem vágtam ki a csába az ablakon. Ezt nem szeretném eljátszani a tévével is, ha már veszünk.
Elég sok márkás cucc nem játszik le Xvidet, mert az ingyenes, és gyakoribb a nem jogtiszta verzióknál. Samsungoknál oda van írva, hogy DivX, és Xvid, LG-nél csak a DivX, ami határozott kijelentése annak, hogy Xvidet nem játszik le.
Köszi, de
1. ezért nem fogok venni egy mobilt, amin van Symbian (mezei fos telefonom van)
2. a videón DivX-ről van szó, nekem meg Xvid kell, a kettő nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!