LG 39LB650V 3D Smart TV "papíron" nem játssza le az XVID tömörítésű filmeket. Meg lehet bütykölni? Hogyan?

Figyelt kérdés

Van valamilyen egyszerűbb módja annak, hogy rávegyek egy LG 39LB650V 3D Smart tv-t arra, hogy lejátssza az XVID tömörítésű fimeket? Mert ezen kívül szinten minden le tud játszani (DIVX, MKV, MPEG, stb).

Még nem vettem meg a tv-t, és tudom, hogy Samsung mindent lejátszik, én mégis az LG felé hajlok. Sokkal szebb a képe, és a passzív 3D-t is jobban szeretem. Viszont az XVID számomra alapvető.

2015. márc. 1. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudod hogy szarabb mégis az kell? Ilyen kis méretű tvben amúgy minek 3d?
2015. márc. 1. 11:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért gondolod, hogy szarabb az LG?
2015. márc. 1. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Passzív 3d szar,nem játszik le mindent és szerintem sokkal jobbak eleve a samsungok. Nem hiába világelsők ebben is.
2015. márc. 1. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha divx-et tud akkor majdnem bizonyos, hogy le tudja játszani, de a valós képességei és hiányosságai csak használat közben derülnek ki. Minden ilyen készülék zsákbamacska. Esetleg ha lehet találni róla tesztet, vagy egy fórumot, ahol kibeszélik, az segíthet.
2015. márc. 1. 12:07
 5/8 A kérdező kommentje:

Egyszer megszívtam egy Panasonic DVD lejátszóval, ami DivX-et lejátszott, de Xvidet nem. Úgyhogy amikor egy avi-t próbáltam lejátszani, és bekészültünk, chips, stb, akkor jött, hogy nem játszotta le. Nem is értem, miért nem vágtam ki a csába az ablakon. Ezt nem szeretném eljátszani a tévével is, ha már veszünk.

Elég sok márkás cucc nem játszik le Xvidet, mert az ingyenes, és gyakoribb a nem jogtiszta verzióknál. Samsungoknál oda van írva, hogy DivX, és Xvid, LG-nél csak a DivX, ami határozott kijelentése annak, hogy Xvidet nem játszik le.

2015. márc. 1. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
2015. márc. 4. 13:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi, de

1. ezért nem fogok venni egy mobilt, amin van Symbian (mezei fos telefonom van)

2. a videón DivX-ről van szó, nekem meg Xvid kell, a kettő nem ugyanaz.

2015. márc. 4. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Jah, most látom, hogy a címben Xvid van, de a menüben DivX-et kell átállítani. De ez egy 5 éves tv, nem biztos, hogy aktuális ez a módszer. Ezt a videot én is megtaláltam már.
2015. márc. 4. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!