Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok feliratot társíta...

Hogyan tudok feliratot társítani egy filmhez, ha USB eszközön keresztül nézem?

Figyelt kérdés

LG Smart TV-m van, és már próbálkoztam azzal, hogy egy mappába tettem a videó és felirat fájlt is, ugyan azon a néven, mégsem jeleníti meg.

Köszönöm előre is a segítséget!

2015. márc. 1. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Más módszer nincs , ezek szerint nem kezeli a felíratokat, vagy ki van kapcsolv a felíratok megjelenítése.
2015. márc. 1. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem artana ehhez tudni, hogy milyen TV es milyen formatumu a feliratfajl. Nem minden feliratot kezel az LG Smart sem.
2015. márc. 1. 10:53
 3/8 A kérdező kommentje:
LG 42LB650V TV-m van, .srt és .ass formátumú felirattal is Oh, és a felirat észlelés is be van kapcsolva.
2015. márc. 1. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Meg kene probalni firmware-t frissiteni (ha netre van kotve a keszulek, ezt elvileg magatol is megteszi)
2015. márc. 1. 11:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Netre van kötve, szóval az frissíti magát alapból.
2015. márc. 1. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Sikerült megcsinálnom! :) Köszönöm a segítséget!
2015. márc. 1. 14:14
 7/8 anonim válasza:
Leírhattad volna, hogy hogyan sikerült megcsinálni!
2023. dec. 7. 21:38
 8/8 anonim válasza:

Nekem is sikerült!

- egy könyvtárban legyen a filmmel

- pontosan ugyanaz legyen a felirat neve mint a film neve (kiterjesztés persze más)

- ne legyen túl hosszú a fájl neve

2023. dec. 7. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!