Hogyan tudok feliratot társítani egy filmhez, ha USB eszközön keresztül nézem?
Figyelt kérdés
LG Smart TV-m van, és már próbálkoztam azzal, hogy egy mappába tettem a videó és felirat fájlt is, ugyan azon a néven, mégsem jeleníti meg.
Köszönöm előre is a segítséget!
2015. márc. 1. 10:42
1/8 anonim válasza:
Más módszer nincs , ezek szerint nem kezeli a felíratokat, vagy ki van kapcsolv a felíratok megjelenítése.
2/8 anonim válasza:
Nem artana ehhez tudni, hogy milyen TV es milyen formatumu a feliratfajl. Nem minden feliratot kezel az LG Smart sem.
3/8 A kérdező kommentje:
LG 42LB650V TV-m van, .srt és .ass formátumú felirattal is Oh, és a felirat észlelés is be van kapcsolva.
2015. márc. 1. 11:02
4/8 anonim válasza:
Meg kene probalni firmware-t frissiteni (ha netre van kotve a keszulek, ezt elvileg magatol is megteszi)
5/8 A kérdező kommentje:
Netre van kötve, szóval az frissíti magát alapból.
2015. márc. 1. 13:51
6/8 A kérdező kommentje:
Sikerült megcsinálnom! :) Köszönöm a segítséget!
2015. márc. 1. 14:14
7/8 anonim válasza:
Leírhattad volna, hogy hogyan sikerült megcsinálni!
8/8 anonim válasza:
Nekem is sikerült!
- egy könyvtárban legyen a filmmel
- pontosan ugyanaz legyen a felirat neve mint a film neve (kiterjesztés persze más)
- ne legyen túl hosszú a fájl neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!