Hogyan tudok feliratot társítani a filmhez, ha Tv-n nézem és pendrive-ról?
Támogatja a feliratot, több formátumot is, de ugyanaz kell, hogy legyen a neve, mint a filmnek.
Ha magától nem mutatja, akkor a Tools gomb megnyomására előjövő menüben tudod bekapcsolni.
Sajnos az sem működik, hogy a tools gombot megnyomom, ott van h felirat de ilyen halványan és azt írja, hogy a funkció nem elérhető...
Hogy lehet beleégetni a feliratot?
Hagyd azt a fenébe.
Inkább tudd mg milyen fajta feliratfájlod van ahoz képest mint amit kezelne a TV.
Keresd olyan formátumban.
(Ez a szopás rész, mert ha van nyertél, ha nincsen veszett ügy)
Én pl. Alig tudtam találni nekem tetsző felirattípust.
Asszm konvertálni nem lehet az időzítések miatt, amit ember ad meg a látottak szerint, de van feliratszerkesztő program, na ember legyél mire egy filmet átfeliratozol gyakorlat nélkül.
én speciel a SUB-ot jobban kedveltem mostanában pedig minden SRT hát nmbaj ez van.
Mondjuk én mostanában alig nézek filemt kb. fél évente egyet. Valahogy nem vagyok kiváncsi az xy film 2..3..4..1012..3022-edik részekre amiknek csak a címük más és kajak az az érzés fog el, ha nézem őket hogy az előző valamelyiket látom. (Főleg animációnál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!