Tablet vásárláshoz szeretnék segítséget kérni. Mit ajánlotok?
Szeretnék tabletet venni. Szerintetek mennyivel jobb mondjuk egy windows op rendszer, mint az andorid?
Milyen márkát nézzek, és mi az, amit alapból zárjak ki? Van néhány a piacon, amit még nem is hallottam, vagy már hallottam a jó/rossz hírét, örülnék, ha átlátnám ezeket.
Esetleg tudtok olyan oldalt mondani, ami azzal foglalkozik, hogy a különböző újabb és újabb tableteket elemzi?
Én alapvetően internetre, tanulásra (pdf olvasás - és benne jegyzetelés, microsoft office használat) szeretném.
Mit tudnátok ajánlani?
Windowsos tabletek igazából laptopok fizikai billentyűzet nélkül, Androidos tabletek (vagy épp iPad-ek) sokkal butábbak hozzájuk képest, viszont sokszor könnyebbek, halkabbak, jobb üzemidővel rendelkeznek, stb (nem mindig, csak sokszor).
Ez alapján te tudod mire van szükséged.
Árkategória függő, de olcsó Samsungokat messze kerüld, csak a drága, felsőkategóriás Samsung tabletek érnek valamit.
Egyik legjobb oldal tesztekre meg minden ilyesmire a GSMArena.com.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!