Első okostelefon vásárláshoz kérek segítséget. Nokia Lumia 520 vagy Samsung Galaxy Trend Plus? Esetleg Huawei AscendY300 vagy Samsung Galaxy Young?
Galaxy Trend Plus
Korábban már írtam a kétrendszerről.
Olvasd el ha szeretnéd tudni kérdező milyen rendszerek és meik lenne neked jobb.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Ha így fogalmazod meg a kérdésedet, sosem találod meg a neked való telefont.
Miért szűkíted le a dolgot, és miért nem azt írod, kell egy négymagos procis telefon ilyen kamerával, ekkora memóriával, két független kártyanyílással, kártyafüggetlenül mondjuk 40 ezerért?
Egész más válaszokat kapnál.
Nokia Lumia 520
Igen jó a kamerája az árához képest.
Windows Phone UI-ja sokkal "információdúsabb" mint akármelyik android UI.
Na az 520nak pont a kamerája szar, az az a pont (meg az előlapi kamera), ahol pl. spóroltak.
Minden másban jó.
Köszönöm mindenkinek!Azért így adom meg a kérdést, mert én sem tudom, hogy hány memória legyen rajta, hány proci, kártyanyílás, nem is tudom, pontosan melyik mit takar, csak nagyjából.De az igényeimet sem tudom még felmérni, hiszen eddig nem neteztem mobilon, semmilyen alkalmazást nem ismerek.Azt tudom csak, hogy telefonálni, sms-ezni, fotózni lenne jó vele, időjárás nézni, e-mail-ezni...
Megnéztem, mi az az UI, már tudom, hogy a felhasználói felület. A Huawei-t senki sem ajánlotta. A Lumiát mondtátok, meg a S.Trend Plust.Holnap bemegyek a boltba, és próbálgatom őket.Nekem a méret és a kinézet is fontos.
A huawei-nek nagyon szép ui-uk van! :)
Nekem nagyon bejövős, 8átmenettel 4-5témával,ikon választékkal! :)
Van egy huawei y300 itthol! Nekem nagyon bejön! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!