Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudom az autósmélyládát...

Gery95 kérdése:

Hogy tudom az autósmélyládát bekötni a szobába?

Figyelt kérdés
van egy sal 600w-s mélyládám 350es carpower erősítővel kondival, a szobámba van egy kisebb 5.1es házimozi. hogy tudom bekötni a ládát a szobába? akisra gondoltam hogy üzemlne a láda, de az rca-s dolgot hogytudom kivitelezni hogy jackes legyen?
2015. febr. 28. 18:32
1 2
 1/14 anonim válasza:
szerintem elosztókkal
2015. febr. 28. 18:41
 2/14 Osynho ***** válasza:

Akksi elég hamar lemerülne.

Hol van jack csatlakozó?

2015. febr. 28. 18:42
 3/14 A kérdező kommentje:
hát van már egy rca to jack átalakítóm szal ezt megoldottam, már csak a remot-t kell emgoldani, van kimenet laptopon, meg a házmozi erőstőjébe is én az utóbbiba akarnám bekötni.
2015. febr. 28. 19:12
 4/14 Osynho ***** válasza:
Végképp érthetetlen, hogy mit hova akarsz kötni.
2015. febr. 28. 19:47
 5/14 A kérdező kommentje:
na még 1x. van egy házimozim aminek ugyebár a mélyládájába van az erősítő, ebből jön 3 jack kimenet, amire magasokat lehet rákötni. ebbe akarom beledugni az rca ról már átalakított jack dugót. nem a laptopba! ez megoldható így?
2015. febr. 28. 19:57
 6/14 Osynho ***** válasza:

Egyszerűbb lenne, ha írnál típusokat.

Tehát. Laptop -> jack rca -> házimozi erősítője, ami a mélyládában van, innen megy a kimenet a surroundok felé? És ezen a kimenetek egyikére kötnéd az autós motyót?

Ha igen, akkor nem jó, mert abból csak erősített kimenetek jönnek ki, az autó erősítő meg gondolom rca-t fogad, ami alacsony jelszintű. Ezen kívül, mivel az erősítő a sub ládájában van, az mindenképpen szólni fog.

2015. febr. 28. 20:03
 7/14 A kérdező kommentje:
olyasmi, igen de már megoldom másképp veszek jeck elosztót így laptpból fogja kapni a jelet a erősítő és a láda.
2015. márc. 1. 21:05
 8/14 Osynho ***** válasza:
És hogy oldod meg, hogy a hifi mélynyomója ne szóljon?
2015. márc. 1. 21:07
 9/14 anonim ***** válasza:

"na még 1x. van egy házimozim aminek ugyebár a mélyládájába van az erősítő"

Egyszerű lenne a dolog, 5.1 erősítő kivesz, beépített hangszóró leforraszt aztán mehet hosszabbított kábelen a SAL mélyládára. Milyen típus ez az 5.1 ? Mennyi ohm-os a házimozi hangszórója ? Az tényleg érthetetlen, hogy mit akarsz jack kábellel :D A carpower erősítő miről fogja kapni a tápot, mert gondolom nem autó akkuval akarsz lakásba szórakozni. :/

2015. márc. 2. 11:52
 10/14 Osynho ***** válasza:
Elég sok helyen elbukik ez a projekt. :)
2015. márc. 2. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!