Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Most akkor feltörték a ps3-at?

Most akkor feltörték a ps3-at?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam már, hogy feltörték a PS3-at, meg sikerült rá másik oprendszert telepíteni, stb.

Úgy tudom ez igaz is, de mivel angolul olvastam nem nagyon értettem.

Még "csak" annyira van feltörve, hogy játékok nem mennek el rajta, ugye?

Tehát még csak a hozzáértők tudnak valamit kezdeni vele, és még pár hónap biztos lesz, mire letöltött játékokkal lehet vele játszani.

De akkor hogy is van ez?

Minden érdekelne erről a feltörésről.

Meg most ps3 vásárlás előtt vagyok, milyet vegyek, amit valószínű leghamarabb fognak feltörni (mert psp vásárlásnál is beszoptam egy új alaplapossal, azóta már feltörték, de 1 évet vártam rá)?

2010. febr. 13. 16:47
 1/6 Krisipoke ***** válasza:
Ugye tudod, hogy ez illegális? ...
2010. febr. 13. 19:15
 2/6 anonim válasza:

Nehogy hallgass az ilyenekre, mint az első válaszoló :) Nincs mindenkinek 13.000Ft-ja játékokra...

És igen, a PS3-at feltörték, de még nagyon bonyolult a folyamat, egy egyszerű felhasználónak semmi esélye rá, hardveresen is módosítani kell a gépet, és még azt hiszem, hogy nem is elérhető a nyilvánosság számára. És igen, úgy törték fel, hogy futnak rajta a másolt/letöltött játékok. Arra viszont figyelj, hogyha veszel egyet, akkor az NE Slim kegyen, ugyanis azt nem lehet (még) feltörni. Viszont emiatt adódik egy kis gond is: vagy kell venned BluRay írót, és hozzá BluRay lemezeket, vagy pedig felmásolod a játékot a PS3-ra. De sajna a régi fat PS3-ból a legnagyobb az 60 gigás, és egy BluRay lemezre 50Gb fér rá, szóval meglehetősen nagy a játékok a mérete, tehát ha szerencséd van, akkor talán kettő is ráfér. Másik érdekes dolog, hogy hogy fogod rámásolni? Vagy veszel egy 64Gb-os esetleg nagyobb pendriveot, vagy egy külső hordozható vinyót. Most szerintem semmiképpen se vegyél PS3-at, ha fel akarod törni, mert csak 2. valahányas szoftvert lehet feltörni, és most 3.11 a legfrissebb... Ha pedig nem frissítesz, akkor nem tudsz belépni a PSN-re, tehát nem tudsz multiplayerezni.

2010. febr. 13. 19:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Nyugi nem hallgatok az ilyenekre, mint az első.

Mindenkit csak idegesítenek, de már csak azért is mondják a hülyeségeiket.

Amúgy szerintem veszek egy ps3-at, pár eredeti játékot, és aztán majd talán jövőre már jobb helyzetben lesznek a feltörésekkel.

Amúgy még csak 15 éves vagyok, tehát nincsenek kiadásaim, nem költök semmire, csak kell egy diákmunka és akkor lesz miből játékot vennem.

2010. febr. 13. 19:58
 4/6 Krisipoke ***** válasza:
Épp ezért én is legtöbb esetben használt játékokat veszek. És ez hülyeség. "Nincs mindenkinek 13.000 ft-ja játékokra". Ilyenkor az a legcélszerűbb megoldás, hogy ellopod? ... Ha nincs pénzed modnjuk a boltban egy Túró Rudira, akkor csak úgy zsebre teszed, és csak úgy elviszed? Nem hiszem. Pedig ezzel még sokkal kevesebb kárt is okoznál.
2010. febr. 13. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:

21:19

Igazad is van, meg nem is.

Drága a játék, de nem létszükséglet, ezért nem kellett volna megvenni, ha nincs rá pénz.

De a másik szempont, hogy a szemét jogdíjakra fizetjük a játék x részét, nem magára a játékra, és ha nem lenne ez, majdnem feleannyiba kerülne a játék, máris többen vennék meg.

Meg elég sok a szar játék, és még 1 szar játék belefér, de ha veszel 10 szar játékot rosszabbul esik, mintha egy jóra költötted volna rá.

Meg a legtöbb embernek ha valami nagyon tetszik akkor azt megveszi, nekem 2 játék volt, ami nagyon tetszett (gépre), azt meg is vettem, bár psp-re nem vennék játékot, még ha jó akkor sem, ez nem tudom miért van.

Bonyolult ez az egész kérdés, inkább ne veszekedjünk ezen, csak több oldalnyi off menne.

2010. febr. 13. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
használtan lehet venni játékokat 3-7 ezer Ft-ig és nem sz@rokat!és semmi bajuk nincsen a tulajdonosuk általában vigyáznak rájuk! nekem ez a tapasztalatom!
2010. jún. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!