Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Erősítőt és hangfalat szeretné...

Erősítőt és hangfalat szeretnék venni. Jó párosítás lenne így?

Figyelt kérdés

Ezen termékeket néztem ki. Szerintetek jó összeállítás lenne?

Erősítő:

[link]

Hangfalszett 1 verzió:

[link]

Hangfalszett 2 verzió:

[link]

2015. febr. 25. 18:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Esetleg ez? Yamaha jó hangfalakat gyárt?

[link]

2015. febr. 26. 18:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Amiket én linkeltem, azokkal nincsenek egy ligában ezek a Yamahák... Ilyen méretű álló ládákból amúgy már bőven jönnek nagyon mély hangok is, tehát nem értek azzal egyet, hogy mindenképpen kell mély. (Olyan hangfal, mellé, aminek a -3dB es pontja 40Hz környékén van, már nem feltétlen kell mélyláda.)
2015. febr. 26. 18:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Charlie O'Brian, akkor szerinted ezt a Klipsch Reference R-28F + R-14S + R-25C házimozi hangfal szettet érné meg megvásárolnom? Lehet buta kérdés lesz, nekem odahaza egy Jamo E750-es hangfalpárom volt, és véleményem szerint annak nagyon szép hangja volt, ezek a hangfalakat amiket linkeltem és amit te is linkeltél, sokkal szebben szólnak?
2015. febr. 26. 19:04
 14/14 Osynho ***** válasza:

Irreleváns, hogy a frontok milyen mélyhang visszaadásra képesek, a sokcsatronás hangok külön .1 csatornával rendelkeznek, melyekhez subwoofer kell. Zenét sztereóban érdemes hallgatni, de a házimozi nem házimozi sub nélkül.

"Kisbabánk van, szóval most úgy sem döngetném meg az igazából nem is az én világom, szeretem a mélyhangokat, de csak egy bizonyos szintig"

Egyáltalán nem csak a döngetés miatt kell sub, sőt, egy rendes subbal már kis hangerőn is kellemes aláfestést kapsz.

Érdekes cikk a témában:

[link]

2015. febr. 26. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!