Hol használnád? Amugy szerintem inkabb az 1. verzio jobb lenne az erositovel-tobb a hangszóró-jobb spektrumválasztás, illetve elméletileg szebb hangzás.
2015. febr. 26. 06:45
3/14 A kérdező kommentje:
nappaliba volna rakva. Nem az lenne a lényeg hogy hatalmas hangereje legyen, hanem a hangzása számít. Amúgy mindkét hangfalszett 5.0.
2015. febr. 26. 07:34
4/14 anonim válasza:
Szerintem meg ennyi pénzből használt készülékekből több kategóriával komolyabbat lehetne kapni!
2015. febr. 26. 13:04
5/14 A kérdező kommentje:
tudom hogy használtan olcsóbb, de újat szeretnék vásárolni.
2015. febr. 26. 13:07
6/14 Osynho válasza:
Belépő kategóriás erősítőt nem vennék. Persze a te döntésed :) Zenére elég bénán szólnak. Házimozihoz pedig elengedhetetlen egy sub.
2015. febr. 26. 14:45
7/14 anonim válasza:
Nem akarlak minden határon túl győzködni, de azért mondom, hogy pl az erősítők gyakorlatilag nem használódnak el az üzemszerű használattól, többnyire nincs is bennük mozgó alkatrész. A hangsugárzóknál sincs mérhető értékcsökkenés, ha szakszerűen használták őket, továbbá a nagyobb kategóriás hi-fi cuccok nem éppen rövid élettartamúak! ;)
Azért gondold meg, hogy a pénzedért nagyobb kategóriás cucc is kijöhet használtan!
De elfogadom, ha mindenképpen újat akarsz.
2015. febr. 26. 15:37
8/14 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel kérdésben, mert nem nagyon értek hozzá. A belépőszínt mit jelent?
Mindenképpen újat szeretnék, de hangfalra maximálisa 300 000 ft-ot tudnék szánni. A fentebb linkelt hangfalat csak a márkaneve alapján választottam, de szívesen fogadom, ha ajánlottok eme értékhatárig hangfalakat amik már jobbak. Erősítőre maximum 100 000 ft-ot tudnék jelenleg szánni.
Igen, mindenképpen 5.0-ást szeretnénk. Mélyládát azért nem néztem mert amit linkeltem a Wharfedalbe-ban van beépített mélysugárzó a hangfal oldalában, és az egyenlőre elég. Kisbabánk van, szóval most úgy sem döngetném meg az igazából nem is az én világom, szeretem a mélyhangokat, de csak egy bizonyos szintig. Amit a régi Jamo hangfalam adott mélyet, az nekem tökéletesen elég volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!