2x75W nagyoválhoz erősítő?
Rosszul tudod, egyébként miből gondolod, hogy az az én erősítőm, csak egy példa volt, hogy merre kell elindulni.
Pont a gyenge erősítő a hátrány sok esetben.
"Én úgy tudom, hogy ha 75w egy hangszóró akkor 50w körüli telejítményt kaphat RMS-ben."
Jól tudod.
Az erősítőben levő "tartalék" pont elég ahhoz, hogy deliriumos szülinapon salakká olvadjon a hangszóró csévéje :-)
Tartom magam a felsoroltakhoz. Egyébként meg felőlem azt veszel amit akarsz, én csak ajánlottam valamit. Miből gondolod, hogy az erősebb erősítő = hangszóró gyilok ?
Ha megfelelően van beállítva az x-over, és a level ( hangerőszabályzó ) nem lehet baj vele. Majd akkor bánod úgyis ha kikopnak onnét ezek a régi hangszórók aztán veszel egy jobbat , terhelhetőbbet azokat meg nem hajtja majd rendesen mert az erősítő volt a gyenge pont amit x hónappal előtte vettél, de biztos érted már amit mondani akarok.
"Miből gondolod, hogy az erősebb erősítő = hangszóró gyilok ?"
Tartós túlterhelés = halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!