Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 2x75W nagyoválhoz erősítő?

2x75W nagyoválhoz erősítő?

Figyelt kérdés
Adott egy pár MNC Devil X nagyovál és szeretnék hozzá megfelelő erősítőt venni. Hány wattos erősítő lenne jó hozzá? Nem értek hozzá, azért kérdezem és köszönöm nem kérek troll hozzászólásokat!

2015. febr. 24. 14:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hali pl. Titan TAX-101 , de milyen árban gondolkodsz ?

[link]

2015. febr. 24. 14:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt mondod 2x120w körüli erősítő kellene? Árban minnél olcsóbban gondolkodom, ugyanis a hangszóró sem egy csúcsmodell így felesleges egy jó erősítőt kötni hozzá, nem az a célom, hogy nagyon hiper hang legyen :) 2x100w erősítő nem elég neki?
2015. febr. 24. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Az oldalán 150 watt van megadva. Majd be kell állítani ez most olyan dolog, későbbiek folyamán jó lesz az, ha marad az erősítőben +tartalék szerintem.
2015. febr. 24. 14:53
 4/14 A kérdező kommentje:
De most eladni szeretnéd az erősítődet vagy segíteni nekem tényekkel?
2015. febr. 24. 15:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy ha 75w egy hangszóró akkor 50w körüli telejítményt kaphat RMS-ben.
2015. febr. 24. 15:11
 6/14 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod, egyébként miből gondolod, hogy az az én erősítőm, csak egy példa volt, hogy merre kell elindulni.

Pont a gyenge erősítő a hátrány sok esetben.

2015. febr. 24. 16:01
 7/14 Szirty ***** válasza:

"Én úgy tudom, hogy ha 75w egy hangszóró akkor 50w körüli telejítményt kaphat RMS-ben."

Jól tudod.

Az erősítőben levő "tartalék" pont elég ahhoz, hogy deliriumos szülinapon salakká olvadjon a hangszóró csévéje :-)

2015. febr. 24. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Tartom magam a felsoroltakhoz. Egyébként meg felőlem azt veszel amit akarsz, én csak ajánlottam valamit. Miből gondolod, hogy az erősebb erősítő = hangszóró gyilok ?

[link]

Ha megfelelően van beállítva az x-over, és a level ( hangerőszabályzó ) nem lehet baj vele. Majd akkor bánod úgyis ha kikopnak onnét ezek a régi hangszórók aztán veszel egy jobbat , terhelhetőbbet azokat meg nem hajtja majd rendesen mert az erősítő volt a gyenge pont amit x hónappal előtte vettél, de biztos érted már amit mondani akarok.

2015. febr. 24. 18:00
 9/14 Szirty ***** válasza:

"Miből gondolod, hogy az erősebb erősítő = hangszóró gyilok ?"

Tartós túlterhelés = halál.

2015. febr. 24. 18:10
 10/14 tamás-pc ***** válasza:
Ez olyan mintha egy 230V os tvre rákapcsolnál 460V ot, azonnal dirr durr ami csak tud :D
2015. febr. 24. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!