Milyen tabletet vegyek?
Nos a problémám a következő: Nemsokára esedékes lenne egy Tablet vásárlás, de nem tudom milyet vegyek. Eddig iPad Air 2 az ami megfogott, bár nem tudom mennyire lesz jó választás. Nézegettem Androidos kategóriába, de fogalmam sincs melyik lenne olyan, ami nem fagy be soha. Eddig volt 2 Androidos tabletem, egy tescós (dps márkájú), és egy kínai ebayes noname, mindkettő tönkrement fél éven belül.. (Legfőképp az lenne a cél, hogy minimum 4-5 évet kibírjon.) Nem vagyok az a fajta, aki dobálja, tokba hordanám, vigyáznék rá stb.
Nézegettem Windows-os tableteket, azt egyáltalán nem szeretnék mert 1:1-ben megegyezik az Asztali géppel..
Androidot meg nem tudom... Ha létezik olyan tablet, ami 4-5 évig bírja, és nem fagy be folyton, van legalább 64GB háttértára, akkor lehet azt választanám, mivel több applikáció van rá mint iOs-re, illetve jobban személyre szabható.
Árkategóriába max 300 ezret tudnék rákölteni.
Androidos tabletből csakis Nexus-t érdemes venni. Mivel a Nexus a Google referencia modellje, ezért minden frissítést, új OS-t a Nexusok kapnak meg, és androidos fronton ezeknek van a leghosszabb és legjobb támogatottságuk. Ja és ezek megfizethető árban vannak.
Viszont attól még android...
iOS meg optimalizált rendszer, biztos lehetsz benne, hogy 4 évig minimum támogatják (szerintem ki is bírja addig).
Bár nincs iPad-em, és nem is fizetnék értük annyit, de nem bánnám, ha most arról írhatnék. :D
Ha csalódtál az androidban, annak optimalizálatlanságában, és zavart, hogy laggos és fagy; abban az esetben még adnék egy esélyt a droidnak, de csakis egy Nexusnak.
Ha pedig nem okoz neked gondot és meg tudod engedni magadnak az iPad-et, akkor viszont azt ajánlom.
Csak is Ipadet.:)
Nekem mindenem apple.Iphone 5s-em van de nemsokára 6 lesz. Előtte Iphone 4s-em volt. És nagyon jó minőség,nagyon sokáig bírja. :) De nem azért lesz most 6 és volt 4s mert olyan rossz hogy cserélgetni kell. Egyszerűen csak mindig jobban megtetszenek az újabb modellek. És még úgyis hogy már régen kaptam a 4s-t tegnap megtaláltam és gondoltam megnézem hogy na működik-e még ,feltettem töltőre és semmi baja nem volt,pedig 3 éves és kiválóan működik úgyhogy egy ideje senki nem nyúlt hozzá.
Most Ipad Air-em van és nagyon jó ,előtte ipad minim volt és az is nagyon jó volt. BÁr annak véletlenül be tört a képernyője ezért kaptam air-t. Attól még az is működik amúgy,csak használhatatlan a törött kép miatt.
Emelett Macbook Pro 13 retinám van és imádom.
Még van Ipod touch-om ,ami tökéletes.:) Régen volt nanom és shuffle-öm ,azok is jók voltak és még biztos megvannak valahol de azok elég kicsik.
Na szóval a lényeg hogyha megteheted mindenképpen Apple készüléket vegyél!:) Azok simán ki bírják évekig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!