Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés

Nos a problémám a következő: Nemsokára esedékes lenne egy Tablet vásárlás, de nem tudom milyet vegyek. Eddig iPad Air 2 az ami megfogott, bár nem tudom mennyire lesz jó választás. Nézegettem Androidos kategóriába, de fogalmam sincs melyik lenne olyan, ami nem fagy be soha. Eddig volt 2 Androidos tabletem, egy tescós (dps márkájú), és egy kínai ebayes noname, mindkettő tönkrement fél éven belül.. (Legfőképp az lenne a cél, hogy minimum 4-5 évet kibírjon.) Nem vagyok az a fajta, aki dobálja, tokba hordanám, vigyáznék rá stb.

Nézegettem Windows-os tableteket, azt egyáltalán nem szeretnék mert 1:1-ben megegyezik az Asztali géppel..

Androidot meg nem tudom... Ha létezik olyan tablet, ami 4-5 évig bírja, és nem fagy be folyton, van legalább 64GB háttértára, akkor lehet azt választanám, mivel több applikáció van rá mint iOs-re, illetve jobban személyre szabható.

Árkategóriába max 300 ezret tudnék rákölteni.

2015. febr. 23. 19:50
 1/5 anonim válasza:
100%

Androidos tabletből csakis Nexus-t érdemes venni. Mivel a Nexus a Google referencia modellje, ezért minden frissítést, új OS-t a Nexusok kapnak meg, és androidos fronton ezeknek van a leghosszabb és legjobb támogatottságuk. Ja és ezek megfizethető árban vannak.

Viszont attól még android...

iOS meg optimalizált rendszer, biztos lehetsz benne, hogy 4 évig minimum támogatják (szerintem ki is bírja addig).

Bár nincs iPad-em, és nem is fizetnék értük annyit, de nem bánnám, ha most arról írhatnék. :D

Ha csalódtál az androidban, annak optimalizálatlanságában, és zavart, hogy laggos és fagy; abban az esetben még adnék egy esélyt a droidnak, de csakis egy Nexusnak.

Ha pedig nem okoz neked gondot és meg tudod engedni magadnak az iPad-et, akkor viszont azt ajánlom.

2015. febr. 23. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ment a zöld kéz! :)
2015. febr. 23. 20:48
 3/5 anonim válasza:
100%
Nekem volt nexus 7 32gb elso generacios firisteseknel nem art kiuriteni a chachet stb. Ha viszont a kijelzo torik az egesz cseres es eleg draga tud lenni. Ipad nem rosszak csak ugye ar/ertek es Apple is szereti szepen lemorzsolni regi termekeit lasd Ipad 1 Van meg egy Blackberry playbook itthon 64gb 7" nem rossz de sajnos nem sok minden talalhato a playstorba es az androidos apk sokszor nem indulnak rajta vagy ha igen nagyon bugos a mukodesuk. Szoval 4-5 evre nem hiszem hogy jo otlet tervezni tablet teren. inkab 2-2,5 ami realis szerintem
2015. febr. 23. 21:31
 4/5 Badattitude ***** válasza:
Van a családban Ipad. Tiszteletben tartom a márkahű vásárlókat, de annyival nem tud többet ár / érték arányban, mint egy Androidos. 300 000 két ütős, Androidost is kapsz és még marad is némi pénzed. Olyat vegyél, amilyet kipróbálhatsz. Ez nem vicc, mivel magadnak veszed. Ha már lehet tapasztalat alapján tippet adni, és tudsz áldozni is érte egy boritényi pénzt, akkor mindenképpen ajánlom a HTC tabletjét. Ez az a márka, amelyik képes folyamatosan tökéletest alkotni minden szegmensében. 10 éve 250 000 -ért mérték a HTC PDA-ját. Megvettem. Mainapig működik, egyszer nem fagyott le. Négy évvel később jöttek ki olyan PDA-k, amik már képesek voltak olyanokat produkálni, mint a HTC-m. Családban több HTC androidos telefon is van. Több, mint jók. Azt kapod, amennyit ki is fizettél érte. Nem fogod megtalálni a Tescos újságban, mint a Samsungot. Nem véletlen..:D Nézd meg mások mit ajánlanak még, és próbáld ki lehetőséghez képest mindet. Gondolom, senki nem olyan ajánlást ír Neked, hogy jól szól benne a Sláger Tibó, hanem jószándékkal és tapasztalatból. Próbáld ki őket, nézd meg őket, és amelyiket a magadénak érzed, azt vedd meg.
2015. febr. 23. 22:23
 5/5 anonim válasza:
59%

Csak is Ipadet.:)

Nekem mindenem apple.Iphone 5s-em van de nemsokára 6 lesz. Előtte Iphone 4s-em volt. És nagyon jó minőség,nagyon sokáig bírja. :) De nem azért lesz most 6 és volt 4s mert olyan rossz hogy cserélgetni kell. Egyszerűen csak mindig jobban megtetszenek az újabb modellek. És még úgyis hogy már régen kaptam a 4s-t tegnap megtaláltam és gondoltam megnézem hogy na működik-e még ,feltettem töltőre és semmi baja nem volt,pedig 3 éves és kiválóan működik úgyhogy egy ideje senki nem nyúlt hozzá.

Most Ipad Air-em van és nagyon jó ,előtte ipad minim volt és az is nagyon jó volt. BÁr annak véletlenül be tört a képernyője ezért kaptam air-t. Attól még az is működik amúgy,csak használhatatlan a törött kép miatt.

Emelett Macbook Pro 13 retinám van és imádom.

Még van Ipod touch-om ,ami tökéletes.:) Régen volt nanom és shuffle-öm ,azok is jók voltak és még biztos megvannak valahol de azok elég kicsik.

Na szóval a lényeg hogyha megteheted mindenképpen Apple készüléket vegyél!:) Azok simán ki bírják évekig:)

2015. febr. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!