Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » "Lehető legjobb" minőségben zene?

Evo70 kérdése:

"Lehető legjobb" minőségben zene?

Figyelt kérdés

Van egy Beats studio,és egy Bose quietcomfort 20i fej/fülhallgatóm.

Mind a 2-nagyon szépen szól,de szeretném őket kipróbálni jobb minőségű zenéken is.(Jelenleg iTube-ról letöltött zenéket hallgatok,+1-2db amit megvettem iTunes-ról)Honnan tudnék letölteni/megvenni veszteségmentes zenéket?

A válaszokat előre is köszönöm :)

2015. febr. 17. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szedj le csak pár albumot piratebayről vagy kickasstorrentről, úgy is törölni fogod, mert rájössz, hogy alig hallani a különbséget.
2015. febr. 17. 22:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Meglátjuk,keresek is párat :))!

2015. febr. 17. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen vackokkal nem is fogsz különbséget hallani, kár a gőzért.
2015. febr. 17. 22:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát azt gondoltam,hogy eggyik sem egy komoly cuccos,de azért annyira kacatnak sem nevezném őket:)!

Mindenesetre,azért megpróbálom hátha lesz különbség.Köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 17. 22:58
 5/6 Gugu Gabor ***** válasza:
A füleseden és a lejátszott zene minőségén kívül az is számít hogy min játszod le.
2015. febr. 18. 00:11
 6/6 A kérdező kommentje:
iPhone6-ról szoktam zenét hallgatni.Esetleg tudnátok ajánlani jó mp3lejátszókat?Vagy mennyivel lenne jobb egy mp3-rol a zene mint az iPhonomrol?
2015. febr. 18. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!