Mért nem kapcsol be a tablet?
Figyelt kérdés
Anyumnak van egy Yarvik Xenta 10 " tablete azt mondja nekem hogy már 3x leejtette gondoltam megemlítem ezt is, de utána se volt semmi baja működött rendesen, na most tegnap mondja hogy nincs rajta Wifi. Megnéztem és van az a csúszka hogy ki-be kapcsolás wifinél. Probáltam bekapcsolni visszaugrott mondom jó akkor kikapcsolom a Tabletet hátha behülyült a rendszer ,és innentől kezdve kész vége meghalt. Csak tekeri ,tekeri a töltést de semmi bejön a logo és utána csak tölt és órákig tölt de nem jön be semmi. Vártam vele 12 órát utána se.Fullra lett töltve semmi. Van valami Reset vissza állítás hogy a hangerő gomb meg bekapcsolót nyomom, de nem reagál csak tölt. Mi lehet a Baj azóta rossz mióta ki lett kapcsolva, Számítógépem nem észleli .2015. febr. 17. 11:47
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt én értem és ésszerű de 3 esés után is ment míg ki nem lett kapcsolva tehát kb 1 hónapig is ment simán esések után de az tett be hogy kikapcsoltam. Ezért gondoltam másra mert ami rossz az rossz lenne esés után
2015. febr. 17. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!