Milyen hangfalat érdemes venni nagyon hangos zene hallgatáshoz?
Biztos hogy aktív kell neked ?
Szokásos, mindig kérdezek a kérdésnél de hát ez vala, mi lenne a cél hangerőben (dB) ?
80e ért nem lesz könnyű, de Pro Audio témában a Reflexet szoktam ajánlani kezdésként. Szóval R150-R300-Garry Joy vagy ennél a kategóriánál maradnánk esetleg a KISO hangfalak. R150/Garry esetében 12" mély hangszóróról beszélek az R300 már 15" -nagyobb darabok. Tehát ha megvan a "falad" kell hozzá némi erő is hogy szóljon használtan kb 40e körül T-amp E800 Igazából a TA széria lenne a nyerő pl. T.AMP TA1050 MK-X csak újonnan drágább a kompletten ráfordítható összegnél. :)
Ha te nem tudod mit akarsz, akkor ki tudja? :D
Nos, PA (hangosítás) hangcuccal valóban brutális hangerőt tudsz elérni, de nem biztos, hogy ez kell neked. 80 ezer Ft eléggé aprópénz a hangtechnikában, különösen ha PA cuccról van szó.
A jelekből nekem az jön le, hogy egy brutálisa nagy teljesítményű hi-fi rendszer jó megoldás lehetne. Jó nagy hi-fi hangfalak és egy igazán combos erősítő. Ezzel 110-115 dB-t tudsz szobában elérni és gyomorban érzehető mélyeket. Ez kijöhet 80-ból.
PA (hangosítás) cucc nem igazán. DE gondold meg, hogy kell-e neked szobában 110dB-nél is sokkal több...
Én utólag örülök, hogy fiatalabb koromban nem volt pénzem PA hangtechnikára szobai használatra, lehet, hogy ma már nem úgy hallanék, ha lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!