Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Yamaha NP-V80 piaggero szintet...

Klanwarrior kérdése:

Yamaha NP-V80 piaggero szintetizátorról vélemény?

Figyelt kérdés

Hali! Tervezek egy szintetizátort venni, komolyabbra gondoltam, pl erre, és a véleményetekre vagyok kíváncsi.

Milyen a billentyűzete, összességében meg vagytok vele elégedve illetve megéri az árát?

Esetlen hasonló szintetizátor olcsóbban?(Nekem fontos, hogy min. 76 billentyűs legyen.)

Minden választ megköszönnék! :-)

2015. febr. 11. 20:57
 1/2 Loner válasza:
Elég réginek látsziuk a kérdés, gondolom azóta vettél már hangszert, de hátha mást is érdekel ezért leírom a tapasztalataimat. Ha fontos, hogy minimum 76 billentyű legyen, akkor vagy ez, vagy a kistestvére a V60 vagy a Yamaha DGX calamelyik tipusa, esetleg valamilyen casio modell jöhet szóba. (van persze más is, de ha árérzékeny vagy ezek az alternatívák) Ezek közül én ezt tartom a legjobb választásnak, mert a DGX nemigen tud sokkal többet, (már ami ezt az árkategóriát illeti, talán semmivel sem, viszont írtózatos nehéz) Ebben a kategóriában a Casio sem ellenfél így ez marad. na azért ez sem tökéletes, de ennyiért nem rossz. Tulajdonképpen úgy lehetne leírni, mintha egy Yamaha NP-31-et és egy psr-négyszáz valahányast összeépítettek volna. Nagyon jól használható, én zenekarban is sokszor használom, ha nincs kedvem cuccolni, és a hangsziknei pazarok.
2015. máj. 18. 17:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, már vettem egy Yamaha DGX 650-et, de azért köszönöm a választ! :)
2015. máj. 23. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!