Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok szintetizátorról...

Hogyan tudok szintetizátorról számítógépre hangfelvételt készíteni?

Figyelt kérdés
Egy YAMAHA PSR 450 fajtájú szintetizátorom van. Kábelem is van, amivel a szintetizátort és a számítógépet össze lehet kötni. Viszont nem tudom azt, hogy milyen programot kell használni a felvételhez. Valaki ajánlotta nekem a SOUND FORGE nevű programot, de azzal problémáim vannak. Persze lehet hogy a probléma oka a hozzá nem értésem. Valaki tudna e segíteni és ajánlani egy könnyebben kezelhető programot, vagy esetleg elmondaná, hogy ezzel a programmal mi a teendőm? Ehhez a programhoz kéri egyébként egy másik program telepítését is a gép, aminek telepítése szintén nem igazán sikerült. Zenei CD-t szeretnék csinálni. Várom a válaszokat.
2013. márc. 29. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb az op.rendszer hangrögzítő alkalmazását használni. Vonalszintű bemenetre csatlakozol a szintetizátorral és elindítod a felvételt, majd lejátszod, amit rögzíteni szeretnél.

Utómunkálatokra én a GoldWave-et használom évek óta. Nagyon jópofa hangszerkesztő és ingyenes.

2013. márc. 29. 10:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Mit értesz vonalszintű bemenet alatt?
2013. márc. 29. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
A hátlapon van Line in bemenet. Ez a vonalszintű, általában kék jack csatlakozó. De manapság csak bedugod egy üres csatlakozóba, és szoftveresen beállítod, hogy vonalszintű bemenet legyen.
2013. márc. 29. 13:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Op rendszer hangrögzítő alkalmazását hogy érem el?
2013. márc. 29. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden program - Kellékek - Hangrögzítő
2013. márc. 29. 23:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez az alkalmazás nálam csak 60 másodpercet vesz fel.
2013. ápr. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!