Mekkora a különbség egy 100 és egy 500hz-es tv között?
Figyelt kérdés
Észrefogok venni valami eltérést?2015. febr. 10. 12:33
11/14 A kérdező kommentje:
meglett a tv és semmi szappanos dolgot nem vettem észre rajta a transformers kihaláskora 3d nézése alatt.simán megy, nemtom mér kellet ennyire eröltetni a szappanosodást
szerintem azt csak azok veszik észre akik annyira oda képzelik
2015. febr. 13. 16:12
12/14 anonim válasza:
Az a gyanúm, hogy te nem érted azt, amit leírtam neked több levélben is. Szó sem volt "szappanosodásról". Szappanorea-hatásról volt szó, amit meg többször is leírtam, hogy mit jelent, úgy tűnik nem tudod megérteni.
13/14 A kérdező kommentje:
szappanosodásal röviditette a szappanoperahatást mer igen hosszu
2015. febr. 13. 19:33
14/14 A kérdező kommentje:
meg értettem amugy mindent. de azt nem hogy miért nemtom eltüntetni a feliratot bizonyos filmekröl,beállitásokba kivan kapcsolva de bem tünik . ha gépen vagy másik tvn nézem ott nincs csak ezen az ujon
2015. febr. 13. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!