Hangzásra mekkora különbség van egy 105 és egy 150 wattos 5.1-es hangfalrendszer között?
Figyelt kérdés
És még egy dolog, megér az a +45 watt + 6 ezer forintot?2015. febr. 6. 15:17
1/7 anonim válasza:
Panelba tuti nem éri meg, de én botfülül vagyok :-)
Nekem baromi kicsi hangfalak vannak a házmozimhoz és szól mint állat :D
2/7 A kérdező kommentje:
Falusi vagyok, filmezéshez kellene meg zenéléshez, laptopról... :D
2015. febr. 6. 15:38
3/7 A kérdező kommentje:
a másik, most vettem észre... van olyan hogy egy webshop elírjon egy teljesítmény adatot? csak mert amit néztem hangfalat, az árukeresőn, az ott 150 wattos, de az emagon csak 125 wattot írnak... de a neve és a kép róla ugyan az, most akkor mi van?
2015. febr. 6. 15:41
4/7 anonim válasza:
Hangzásra ? A különbséget inkább abban keresd melyik hazudik rá nagyobb wattot. :) Melyik szettekről van szó ?
6/7 anonim válasza:
Hűű elképzelni sem tudnám otthonra egyiket sem, de hát ez én vagyok, a genius formaterve valami nulla. Orion még talán elmenne kinézetre valahogy. A hangzásbeli képességük hasonló lehet. Geniusból az 5005 -ös széria érné meg, mivel a front , és a hátsó hangfalak is két utasok már, valószínűleg szebben / jobban szólna mint amit kinéztél.
Amúgy, nekem a házimozinál a külön erősítős / hangfalas megoldás az irányadó - optikán csatlakozva. :)
7/7 anonim válasza:
A teljesítménynek (amit ugyebár wattban mérünk) semmi köze a hangzáshoz. A teljesítményből a maximális hangerejére lehet következtetni. A hangzás az egy egész más dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!