Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van különbség HDMI 1.4-es...

Varlamov kérdése:

Van különbség HDMI 1.4-es kábelek között megjelenítésben? Mert vettem egy 1,5m-eset, mert nem volt elég hosszú, amit a vinyóhoz adtak. Zacsira nem volt márkanév írva.

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem már vagy egy tucat kábelem van, ami semmire sem jó, pedig ránézésre ugyanolyanok, mint a márkásak...
2015. jan. 26. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
A vinyóhoz adnak HDMI kábelt? Ilyet sem hallottam még. A kérdéshez azért muszáj gratulálni: digitális kábelekben nincs különbség. Vagy van jel vagy nincs jel. Szóval, hót' mindegy.
2015. jan. 26. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze ilyen alapon lehet 20 méteres is a kábel, meg a vastagsága sem számít.
2015. jan. 26. 22:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Most utána olvastam, és tényleg azt írják sokan, hogy max pöttyösödés (sparkle) alakulhat ki, vagy nincs kép, ha nem jó a kábal.

Nekem az volt az érzésemm (lehet bemagyaráztam magamnak), hogy mégis néha egyes jeleneteknél vontatott a kép. Gyorsabb mozgások, jirtelen mozdulatok stb. Mintha másik kábelnél nme lett volan ilyen. De lehet, hogy a film minősége volt olyan.

2015. jan. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!