Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vettem egy LG32LG5000 tipusú...

Vettem egy LG32LG5000 tipusú tv-hez egy Synaps conax DBV-CI modult hogy ne kelljen a Mindigtv-s beltéri, de bedugtam a tv card slot nyílásába de semmi nem történik. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A tv menüjében sincs meg a CI modul beállítás menü.
2015. febr. 8. 21:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Antennát is kötöttél rá?
2015. febr. 8. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nem történik semmi. Ha nincs modul vagy nem érzékeli, akkor azt kapod hibaüzenetben, ha nincs vagy hibás a kártya, akkor azt, ha nincs jel, akkor azt, szóval valaminek történnie kell.

Ha már az első alapvető dologra kérdezett rá, én is rákérdezek valamire (ami ne haragudj, de azért, mert a pontatlan fogalmazásodból indulok ki), amennyiben csatlakoztattad az antennát, lekerested a csatornákat? Ha igen, talált is csatornát? Szal a csatlistában attól még, hogy nem kódolja ki az adást a kártya, ott kellene lennie az összes kódolt csatornának (ha van vétel).

2015. febr. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!