Valaki küldene nekem komplett (nem csak fejegység) auxos autórádiót?
Ezt ki tudnád jobban fejteni? A fejegység az ami a műszerfalban van. Ezenkívül vannak még hangszórók.
De itt egy fejegység. Aux-os. Én most vettem és nekem teljesen jól szuperál.
sonyt ne vegyél,mindegyik fejek van alapzaja,mindegy olcsó vagy drága,cde-178bt-m nek is volt alapzaja és most a 80prs-emnek is van,egyik sem belépő szint.
clarion,jvc,pio,kennvood ezek mehetnek,nem tudom milyen árban gondolkodsz de kicsit feljebb már alpine is szóba jöhet
hogy hogy tudod kiszedni függ attól is milyen fejegység van bent.
alpinenál két oldalt kis pöcök van,közép állásban kiszedhető,pionél a fej és a keret közé két oldalt közepén be kell tolni egy lapos fémet,azzal ki akasztod a fület ami rögzíti és kihúzható.
nézd meg a mostanid milyen fej aztán neten rákeresel látod hogy a keretén hol van a rögzítő fül.
Nekem JVC volt korábban. Az igen jól szólt, de le kellet cseréljem, mert nem volt rajta RCA csati a mélynek. Most egy kenwood van én nagyon jó.
Érdekes nekem egyik sem zúgott. Most egy kenwood fejem, egy pioneer első szett és noname ovál hátul (meglepően jók) és egy SAL láda a csomagtartóban. Na mondjuk azt is cserélni kell majd. :D JVC-ben és a kenwoodban is két fémlapkát kell oldalra benyomni és úgy lehet kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!