Érdeklödő14 kérdése:
Igaz az XBOX360 RGH-val kapcsolatban?
Figyelt kérdés
1.Azt olvastam az egyik oldalon hogy ha be van RGH-zva a boxom akkor csak annyi elég hogy ytorrentből letöltöm a merevlemezemre a játékot rádugom a boxomra és már fut is a játék anélkül hogy csináltam-e volna vele valamit ! Ez igaz vagy csak kamu?
2. Ha bevan RGH-zva a gépem tudok live-ozni?
3.Mik az RGH előnyei?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
2015. jan. 31. 21:59
1/3 anonim válasza:
" játékot rádugom a boxomra és már fut is a játék" Nem, de majd rájössz úgyis. Kell oda némi program, meg tudás a hálózatokról is.
2/3 Rolfus válasza:
Hát szerintem semmi nagy tudás nem kell hozzá a játékok 95% át csak felmásolod és megy. Van egy-két bonyolultabb az tény pl: gta5 de átlagba semmit nem kell csinálni egy felmásoláson kívül. Tudsz live-ozni na de ahhoz viszont kell érteni hozzá (tehát végeredménybe nem :D elég bonyolult és jó néhány órát rá kell szánni hogy megtudd csinálni és a ban veszélye is fennáll végig.) Előnyei az hogy csak egyszer kell csinálni és utána minden játék menni fog legfeljebb évente egy Dash frissítés kell de az nem túl bonyolult és 15 perc sincs az egész. A játékoknak futnak a DLC-i és a Titleupdatek-et(patch-ek xboxon) is felbírod rakni. Kb 15 perc alatt fent van egy játék és az futni fog bármilyen gond nélkül (jobb esetbe).A sima flash-hez képest jelentősen jobban megéri minden szempontból. Remélem azért érthető amit írtam :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindkettőtöknek!:)
2015. febr. 1. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!