Tudnátok segíteni XBOX360-al kapcsolatban?
Figyelt kérdés
XBOX 360 Slim 250gb-t szeretnék venni nem sokára. Még meddig fognak rá jönni játékok? Mert nem szeretnék 2 év után újat venni. Van egy monitorom (géphez,de azt már nem használnám),BenQ G700. Szép lenne rajta a kép? (ha nem annyira,az se lényeges). És a legfontosabb: Magyarországon feltudom venni a gameplayt? Felvevő kártya nélkül. Van még egy laptopom,de az viszont gyenge (1,6ghz proci,128mega videókari,512mb ram). Azzal lehetséges lenne? Köszi előre mindent! :)2012. júl. 27. 15:54
1/16 anonim válasza:
Az hogy milyen szép a kép többnyire a monitoron múlik. Ha nincs rajta HDMI, akkor VGA kábellel hozzá tudod kötni a boxot (plusz egy tízes). Viszont ha nem akarsz 2 év múlva új konzolt venni akkor ne vegyél xBoxot, mert kb 2 év múlva fognak jönni az új konzolok előreláthatóan, ha nem előbb. Én a helyedben várnék, vagy ha nem bírsz magaddal, akkor is inkább a Wii U-ra várj.
2/16 A kérdező kommentje:
Utánanéztem ennek a Wii U-nak,nekem nem jönnek be a kézikonzolok. Meg mondom. Videózni szeretnék és feltölteni utubera és uralni a világot hahaha. Na de viccen kívül karácsonyra kérnék pénzt és abból vásárolni szeretnék. Szóval a Slim 2 év múlva nem lesz aktuális? Mert nekem jelen pillanatban ps2-m van és szoktam elég sokat játszani vele :D
2012. júl. 27. 16:05
3/16 anonim válasza:
Ezek szerint nem igazán néztél utána, nem kézi konzol, rendes tévére köthető konzol, csak van egy érintő képernyő a kontrollerben ami plusz "fícsöröket" tartogat. Itt egy gameplay:
4/16 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó csak gondolom nem 50k forint lesz.. Meg a gameplay felvétele is problémás lesz.
2012. júl. 27. 16:23
5/16 anonim válasza:
Ha mostanáig elvoltál PS2vel akkor xBox360-al is sokáig elleszel, de mondom én most nem vennék konzolt, max Wii U-t ha kijön.
6/16 anonim válasza:
1. Még 1-2 évig biztos lesz rá új játék, de ha nem lesz és kijönnek az új konzolok attól még ugyanúgy használható lesz a konzol is.
2. TV-n jobb lenne, a nagyobb képernyő miatt is, meg a HDMI miatt is.
3. Captura card nélkül nem lehet felvenni semmit.
Egyébként PS3-mat ajánlanám, még több benne a potenciál, mint a boxba, valószínűleg PS4 is később jön majd ki, tehát még tovább lesz támogatott, meg Sony állítólag 2016-ig támogatni fogja, stb.
7/16 A kérdező kommentje:
A nappaliban van egy rohadt nagy felbontású tévé,de ott pedig pihenni szoktunk. Viccesen nézne ki,hogy én ott darálom a zombikat miközben anyám alszik :) Szóval nekem a minőség nem fontos. A PS3-mat csak a multi miatt nem preferálom. Szóval olyan gagyi,amit hallottam róla. Meg több barátomnak van Xbox-ksza,mint PS3-ja. De elgondolkodok én ezen..
2012. júl. 27. 16:36
8/16 A kérdező kommentje:
Meg hát a Minecraft sincs PS3-ra sajnos. :/ :S
2012. júl. 27. 16:37
9/16 anonim válasza:
Nyugodtan vedd meg xbox-ot a gyártás leállása után is általában kb:2-3 évig szoktak rá játékokat kiadni!Az új Xbox-ról az a hír járja hogy állandó internet kapcsolat kell majd hozzá(köszönjük meg a sok kalóznak)így küszöbölik ki a sok okosítást,az ára 600-900 dollár körül lesz de még semmi sem biztos!Az viszont igen hogy a Microsoft levédette az Xbox4 nevet!!!
10/16 anonim válasza:
Ja és a generációs váltást 2014 Decemberében tervezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!