Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudnátok segíteni XBOX360-al...

Tudnátok segíteni XBOX360-al kapcsolatban?

Figyelt kérdés
XBOX 360 Slim 250gb-t szeretnék venni nem sokára. Még meddig fognak rá jönni játékok? Mert nem szeretnék 2 év után újat venni. Van egy monitorom (géphez,de azt már nem használnám),BenQ G700. Szép lenne rajta a kép? (ha nem annyira,az se lényeges). És a legfontosabb: Magyarországon feltudom venni a gameplayt? Felvevő kártya nélkül. Van még egy laptopom,de az viszont gyenge (1,6ghz proci,128mega videókari,512mb ram). Azzal lehetséges lenne? Köszi előre mindent! :)
2012. júl. 27. 15:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Semmivel sem rosszabb a multija, csak jobb, mert ingyenes.

Ez a pletyka nem tudom hogy terjedt el, semmi alapja van, xbox fanboyok szoktak ezzel érvelni, hogy miért szar a PS3.

2012. júl. 27. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Az igaz hogy ingyenes multi de Xbox 360 multiai erősebb szervereken futnak ez tény nem feltételezés!Mielőtt xbox fan-nak mondanának 1997-ben vettem az első PS1 konzolomat(nem anyuék)2004-ben a PS2 majd utána váltottam 2007-xbox360-ra ezt egy év múlva lecseréltem mert kijöttek a jasper alaplaposaok azóta van a Rsident Evil-ös vörös elitem!Szerintem kérdezd meg az embert aki írogat mióta van konzolja mert némelyik a jézuskától kapott egyet és mindjárt profinak érzi magát úgy hogy másfajta konzolt ki sem próbált!!
2012. júl. 28. 00:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Hülyeség ez az "erősebb szerverek" duma (és nem fanboy vagyok, nem tartom szarnak az xbox-ot, csak azért, mert nekem a PS jobban bejön, haveroknál boxal is rendszeresen játszok).

A Live azért fizetős, mert az MS sokat perkál XY kiadóknak, hogy pl. a DLC-k náluk 1 hónappal/hetekkel hamarabb jelenjenek meg (pl. Cod). Erre megy el a pénz legnagyobb része.

Ezen kívül csak minimális eltérések vannak a két online szolgáltatás között, amik egyáltalán nem fontosak, szóval az miatt hülyeség lenne ezt vagy azt a konzolt választani.

Attól, hogy PSN ingyenes nem laggol, nem csökken se a grafika, se az FPS, se semmi.

2012. júl. 28. 10:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Oké ez mind szép és jó. De hogy tudom megoldani a játék és a hangom felvételét akár az XBOX-ozás,akár PS3-mazás közben.
2012. júl. 28. 10:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Az igaz hogy a Ps3 ingyenes de szerintem xbox live 12+2 hónap+Gears of War 9999ft szerintem ez sem eget rengető összeg ha vissza osztod + ajándékba kapsz egy játékot. Szerintem sincsenek nagy különbségek.Mind két konzolon kiváló a játék élmény.
2012. júl. 28. 11:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Küldök egy linket kell hozzá egy készülék AVerMedia Game Capture névre hallgat http://www.youtube.com/watch?v=JGI1_on5vpg
2012. júl. 28. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!