A windows 7 akarom feltelepíteni de nem tudom hogy kell e telepítés után valami driver a géphez? Vagy utánna egyböl fog müködni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 13:24
1/4 anonim válasza:
hát ha mindent szépen felismer (valószínű) akkor nem kell semmi. Jó a videókártya driver-ét nem árt feltelepíteni (azt is rak fel, de az ilyen microsoftos) szóval ahhoz töltsd le és telepítsd a drivert!
2/4 anonim válasza:
Ezt töltsd le.
Megmondja melyik hardver lesz necces. Ahhoz keress drivert telepítés előtt, többit letölti a Windows a windowsupdateról.
3/4 anonim válasza:
Nekem VGA-t felismerte (mert azt utólag raktam a gépbe), hangkártyát+hálókártyát meg nem, de ez betudható annak, hogy 6-7 éves a gépem.
Rokonomnak új a gépe, és mindent felismert.
4/4 Zola18 válasza:
a win7 áűltalába minden drivert felismer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!