Mi is kell nekem? MP3 MP4 lejátszó?

Figyelt kérdés
Egy olyan készülékre van szükségem, amivel hanganyagot tudok felvenni és lejátszani egyaránt, sztg-ről tudok tölteni rá anyagokat és fülessel hallgatható. Nem tudom, mit keressek.
2010. febr. 9. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Mp3

de kicsivel többért mp4 is van

2010. febr. 9. 13:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Tehát akkor elvileg minden MP3 diktafon is egyben?
2010. febr. 9. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
jaja, de általába rá is kell irniuk , hogy mit tud a készülék
2010. febr. 9. 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Istenem mekkora hülyeségeket ír az első. DEHOGY DIKTAFON AZ ÖSSZES MP3. Biztos van olyan, ami diktafon is egyben, de inkább vegyél külön diktafont, arról a felvett hanganyagot biztos fel lehet másolni vagy laglábbis olyat kérj és külön egy kis mp3-at, ami meg lejátsza. De magát a felvett hangot diktafonon vissza tudod bármikor hallgatni.
2010. febr. 9. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
mármint a második válaszoló ír ostobaságot
2010. febr. 9. 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Akkor olyan MP3-at keresek, ami diktafon IS.
2010. febr. 9. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok mp3 lejátszó diktafon is egyben, de nem mindegyik, csak ha fel van tüntetve, hogy az is. Ellenben diktafonnak érdemes kimondottan diktafont használni, jobb minőségben tud az felvenni.
2010. febr. 9. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!