Ez meg mit jelentett? :onem értettem ebből semmit. (Fontos)?
Figyelt kérdés
Szóval az a lényeg,hogy egy játékon jétszottam(internetes) amiokr kidobott egy üzenetet amben ezt írta:
valamilyen hivatal 90napos hozzáférhetetlenség meg valamilyen,törvény,meg szerencsejáték.Ez meg mit jelent?:o
Tudom nem igazán bőven fogalmaztam.De nem értem.egész nap 4 órától csak egy internetes játékon játszok,meg ahhoz ingyen pénzeket néztem.Most mi van?Ez meg mit jelentett?
2015. jan. 29. 18:55
1/7 A kérdező kommentje:
van félnivalóm emiatt?lehet valami baj ebből?
2015. jan. 29. 18:56
2/7 anonim válasza:
Ki fog menni a rendőrség, és elvisznek a börtönbe.
Ennyi információból mégis mit vársz mit mondjunk? Mivel játszottál?
3/7 A kérdező kommentje:
-.-
stardoll
2015. jan. 29. 19:00
4/7 A kérdező kommentje:
de ebből lehet valami komoly ügy szerintetek?
2015. jan. 29. 19:01
5/7 A kérdező kommentje:
börtönös,meg ilyen dolog nem volt benne,csak annyi hogy 90 napig valamihez nem férhetek hozzá
2015. jan. 29. 19:01
6/7 A kérdező kommentje:
azt hallottam hogy lehet hogy reklám volt.így szokás kidobni?
2015. jan. 29. 19:13
7/7 anonim válasza:
vmi szerencsejátékos oldal reklámozni akarta magát, de vmit nem jól csinált, ezét hozzáférhetetlenítették.
nekem is volt már ilyen, és még nem jöttek a rendőrök:)
gondolom vmi hasonló volt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!