Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amikor újraraktam a telót,...

Wdanika00 kérdése:

Amikor újraraktam a telót, frissítettem de egy újjab androidra frissítette, én pedig a Google Playra szerettem volna, most olvasgattam hogy, letöltök egy apk-t, és bemásolom mappába és már megy is, de nem nagyon értettem, valaki segít?

Figyelt kérdés
Telefonom: Xperia X8

2012. okt. 9. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
", de nem nagyon értettem" most már érzed, hogy mi mit érezhetünk a kérdésed kapcsán.
2012. okt. 9. 21:27
 2/2 A kérdező kommentje:
bocsi, csak leírtam értelmesenm, normálisan de baja volt hogy 250 karaktert túl léptem, és nem nagyon volt már időm, tehát összecsaptam, de lényeg az, hogy újratelepítettem a telefont,kihozta hogy frissíteni szeretné az android marketet, jó frissítettem, és frissítette egy újjabra, de nem a legújjabra, és én Google Playt szeretnék a telefonomra, ha ez megoldható lenne, olvastam hogy letöltök egy apk-t, vagy mi a francot, beteszem telómappájába, futtatok valamit, és már megy is, de nem nagyon értettem, help! Telefonom :Xperia X8
2012. okt. 10. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!