Megéri-e PS4-et venni?

Figyelt kérdés
PC-s vagyok és vannak játékok amit nagyon ki akarok próbálni(ac unity, cod advance, stb), de az a probléma hogy a gépem nagyon gyenge ezekhez, és szerintem többe kerül fejleszteni a gépemet, mint vásárolni egy PS4-et! XBox One-t azért nem akarok mert drágább mint a PS4 és az xbox kontrollerje nem tetszik! Azt is tudom hogy ezek a játékiparosok magasról tesznek a PC-sekre(gépigényileg)! Ezek után megéri PS4-et venni vagy nem?

2015. jan. 23. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
megéri :) jobb konzolon játszani szerintem, egyetlen hátránya, hogy drágák a játékok.
2015. jan. 23. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképp nem kerül 120ezerbe fejleszteni egy gépet... vagy nem tudom. Nekem ps3 van, ami nagyon jó. De Ps4-re összesen 3 játék van ami eddig érdekel, szerintem 3 játék miatt nem éri meg. Majd ha lesz több és kijön valami javított ps4 slim akkor megéri. Most még szerintem nem.
2015. jan. 23. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha hosszútávra tervezed, és nem akarsz később költeni, illetve nem vagy retinahuszár akinek 4K 60FPS alatt már nem is játék a játék, akkor megérheti, csak azt is számold bele, hogy sajnos az újgenerációs konzolokra való játékok kétszer annyiba kerülnek, mint PC-s testvéreik.
2015. jan. 23. 18:19
 4/4 A kérdező kommentje:
p pc-s testvérrel meggyűlt a bajom rendesen!
2015. febr. 15. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!