Tamás2000112 kérdése:
Szreintetek megéri?
Figyelt kérdés
kaptam egy babetta 207-est vettem rá egy hengert dugattyuval azt a főtengely be állt szerintetek vegyek egy felujitottat 7000ft +oda kell adni a régit(csere darab) vagy vegyek egy ujjat rá 14000ft-ért? a transit bt.ben de ha belenyulnak akkor a csapágy simeringet is kicserélem megéri? vagy haggyam? eddig semennyit sem költöttem rá faszán elmegy 50km/h nem rozsdás ey kicsit kopottas a festék a fék jó lámpabekötés uj adatlap uj gyújtótekercs uj a karbiban a fuvokák meg az uszóházban a tűszelep ujj bovdenek ujj kapott uj gumiharangot gumikat benzincsővet benzincasapba tömitést kipufogó tiszta kapott uj tompítót meg ülést és tükrötszoval hagyjam vagy cseréljem ki? én csak ugy kaptam a rokonaimtól még nem költöttem rá semmit2015. jan. 19. 18:47
1/2 anonim válasza:
Egy komplett, működő babetta ér kb 14 ezret. Szerintem ne adj ki ennyit egy főtengelyért.
2/2 A kérdező kommentje:
de az olx en 30 a legolcsobb babetta
2015. jan. 19. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!