Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Audio Technica ATH-M50X vagy...

Audio Technica ATH-M50X vagy AKG K 167 vagy AKG K 550 vagy Beyerdynamic DT 770?

Figyelt kérdés
32 ohmos zart fejest szeretnek vasarolni a FIIO EO9K fejhallgato erositomhoz. Melynek 32 ohmon 900 mW teljesitmeny es 108 db a kimenete. Ableton monitorozashoz lenne elektronikus zenevel. Melyiket vegyem?

#AKG #Audio Technica ath m50 #k 167 #k 550 #fiio eo9k
2015. jan. 22. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt vedd, amelyiket a legcsekélyebb fájdalom nélkül tudod 5 órán keresztül viselni. Mondjuk erre csak akkor jössz rá, amikor megvetted.

Rendereld ki az egyik számodat WAV-ba, told fel a telefonodra, és menj el a boltba, és hallgasd meg őket!

2015. jan. 22. 11:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Az elsodleges problemam, hogy megszolaljon normalisan. Es olyan helyen lakok, hogy minden probaterem messzire van.
2015. jan. 23. 05:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Mind a három igen magas szintű, szóval már csak az ízlésed számít.
2015. jan. 23. 12:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Mivel nem tudom ezeket a fejeseket meghalizni, ezert tettem fel a kerdest. A kenyelem masodlagos szempont. Remelem tud nekem segiteni valaki reszletessebben, hogy mi mert meg hogyan :) Leginkabb az M50X-hez huz a szivem az allitolagos melyei reszletesebbek, mint a tobbinek. Basszus orientalt a fulem. Csak kerdes, hogy meghajtja e a FIIO a fentebb irt parameterekkel e egyaltalan???
2015. jan. 25. 22:54
 5/7 anonim válasza:

Szia kedves kérdező...

Tény hogy nekem még nem volt M50x em...viszont már 2éve követem a márka pályafutását JAPÁN származása alapján....

Én nem régiben összehasonlítottam az ATH M50X et és az ATH PRO700MK2-t....azt kell mondjam a pro700mk2 bizony lekörözi az M50x-et max 1 körrel...

Higgy nekem van tapasztalatom...mellesleg a pro700mk2 ára egy kevéssel drágább de tényleg nem sokkal...54.000-ért a tied....5-35.000hz...68OHM...50mm-es neodímium membránnal felszerelve...

Sok sikert.

2015. dec. 30. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:

5-35.000hz

50mm-es membrán.

Ezek csak adatok, amik majd nemhogy semmire nem jók..

A kérdező említette is, hogy kevés Ohm-os fejes kell neki, szóval ez már kiesett. Na, meg késtél 11 hónapot. :D

2015. dec. 31. 01:15
 7/7 anonim válasza:
De legalább válaszoltam..hátha valaki még olvassa ezt..:D
2016. jan. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!