Audio Technica ATH-M50X vagy AKG K 167 vagy AKG K 550 vagy Beyerdynamic DT 770?
Azt vedd, amelyiket a legcsekélyebb fájdalom nélkül tudod 5 órán keresztül viselni. Mondjuk erre csak akkor jössz rá, amikor megvetted.
Rendereld ki az egyik számodat WAV-ba, told fel a telefonodra, és menj el a boltba, és hallgasd meg őket!
Szia kedves kérdező...
Tény hogy nekem még nem volt M50x em...viszont már 2éve követem a márka pályafutását JAPÁN származása alapján....
Én nem régiben összehasonlítottam az ATH M50X et és az ATH PRO700MK2-t....azt kell mondjam a pro700mk2 bizony lekörözi az M50x-et max 1 körrel...
Higgy nekem van tapasztalatom...mellesleg a pro700mk2 ára egy kevéssel drágább de tényleg nem sokkal...54.000-ért a tied....5-35.000hz...68OHM...50mm-es neodímium membránnal felszerelve...
Sok sikert.
5-35.000hz
50mm-es membrán.
Ezek csak adatok, amik majd nemhogy semmire nem jók..
A kérdező említette is, hogy kevés Ohm-os fejes kell neki, szóval ez már kiesett. Na, meg késtél 11 hónapot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!