Akinek van ps4-e: megérte megvenni, miért? Vagy miért nem?

Figyelt kérdés
Főleg azok véleménye érdekelne akinek van másik konzolja is, ps3 vagy valami.

2015. jan. 21. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt ps3, x360, ps4 és most xbox one. A One a legjobb konzol. azt vedd.
2015. jan. 21. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Én főként egy játék miatt gondolkodok ps4-en. Az a játék nincs xboxra, szóval az kizárva.
2015. jan. 21. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
értem. melyik az a játék?
2015. jan. 21. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
#1 hülyeséget ír, nem jobb a One. Neki lehet az tetszik, hisz nem mindenkinek tetszik ugyanaz, de objektíven nem lehet eldönteni, hogy melyik a jobb, vagy ha mégis objektíven akarjuk nézni, akkor a PS4 jobb.
2015. jan. 21. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló okok miatt veszek (vettem) eddig konzolokat. Van minden generációban 2-3 olyan játék ami exkluzív (és tetszenek) azokat megveszem. Plusz azokat amikhez atomerőmű kellene PC-n így nekem megéri befektetni egy ~120ezres konzolba (~6 évig) és a 6. évben is játszani a legújabb Battlefield-el (hasra ütéssel mondtam egy nagy grafika igényű játékot).

Aki azt állítja jobb az XBOne vagy a PS4 az hülye. Itt nincs rosszabb és jobb konzol, csak a 10 évesek nem értik meg és szerintük az a jobb amit Karácsonyra kaptak.

Kedves válaszoló aki szerint jobb a XBOne, végigvitted rajta (a Xboxodon) a Last of Us-t? Jahhh, hogy nincs rá, de én azzal akarok játszani... És ha valaki a One-t kezdené el fikázni, (a saját PS-eden) végigvitted a Gears of war-t, JAHH hogy neked meg az nincs...

Remélem mindenki érti hova akarok kilyukadni...

Papíron meg egyébként jobb a PS (és ezt a Microsoft is elismerte) de ha valaki über grafikát akar az vegyen PC-t.

Microsoft embere:"In a new interview, Microsoft's Phil Spencer admits that Xbox One is the "underdog" against PlayStation 4"

[link]

DE LEÍROM MEG EGYSZER!!! Az exkluzívok számítanak csak egy konzolnál (meg persze az hogy a barátaid melyikkel játszanak de ez is csak másodlagos)

2015. jan. 22. 12:18
 6/7 anonim válasza:
Hát szerintem várj az új generációs konzollal nekem ps3-am még csak. Van pénzem újra,de egyelőre úgy látom nem éri meg az árát.Menjen csak szépen le 140-ről 90-100ra és jöjjenek ki a javítot slimek mert ugye bár még nem jelentkeztek a hibáik.Az én véleményem szerint még nem éri meg.Amúgy akkor érné meg a mostani árát ha kapásból adnának hozzá 2kontrollert meg vagy 4játékot.Szóval én még a PS3 ingyenes multiját fogom élvezni aztán majd ha szükséges váltok minek dobjak ki ennyi pénzt az ablakon.
2015. jan. 22. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
36%
Hat nekem volt ps4-em mindenki azt mondt, hogy milyen jo ,de nekem mar az elejen se tetszett.Eladtam a ps4-emet egy fel eve es azota xbox one-on jatszok ami nekem sokkal jobban tetszik.De szerintem az alapjan donts hogy hol jatszanak a barataid.
2015. jan. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!