Akinek van ps4-e: megérte megvenni, miért? Vagy miért nem?
Hasonló okok miatt veszek (vettem) eddig konzolokat. Van minden generációban 2-3 olyan játék ami exkluzív (és tetszenek) azokat megveszem. Plusz azokat amikhez atomerőmű kellene PC-n így nekem megéri befektetni egy ~120ezres konzolba (~6 évig) és a 6. évben is játszani a legújabb Battlefield-el (hasra ütéssel mondtam egy nagy grafika igényű játékot).
Aki azt állítja jobb az XBOne vagy a PS4 az hülye. Itt nincs rosszabb és jobb konzol, csak a 10 évesek nem értik meg és szerintük az a jobb amit Karácsonyra kaptak.
Kedves válaszoló aki szerint jobb a XBOne, végigvitted rajta (a Xboxodon) a Last of Us-t? Jahhh, hogy nincs rá, de én azzal akarok játszani... És ha valaki a One-t kezdené el fikázni, (a saját PS-eden) végigvitted a Gears of war-t, JAHH hogy neked meg az nincs...
Remélem mindenki érti hova akarok kilyukadni...
Papíron meg egyébként jobb a PS (és ezt a Microsoft is elismerte) de ha valaki über grafikát akar az vegyen PC-t.
Microsoft embere:"In a new interview, Microsoft's Phil Spencer admits that Xbox One is the "underdog" against PlayStation 4"
DE LEÍROM MEG EGYSZER!!! Az exkluzívok számítanak csak egy konzolnál (meg persze az hogy a barátaid melyikkel játszanak de ez is csak másodlagos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!