TV adatátviteli sebesség hibát mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Adott egy :

[link]

[link]

[link]

Azt írja ki:

Hiba az USB átviteli sebességével. Ellenőrizze az USB eszközt és a kapcsolat állapotát.

Mi lehet a megoldás? Tud valaki segíteni?

Nekem a tv-m ( [link] tökéletesen kezeli, FAT32-re és NTSF-re formázva is!

2015. jan. 21. 12:39
 1/5 Wadmalac ***** válasza:

[link]

Az sd-d tutira tudja azt, ami kell, merthogy U1-es.

A hiba szerintem a kártyaolvasó valós tempójában lehet.

2015. jan. 21. 13:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezt sejtem, de én még a TV esetleges régebbi mivoltjából gondolni tudok, hogy esetleg a nagyobb sebességet nem ismeri.

?

Mint a régi telók az sd + sdhc összeütközéséről.

2015. jan. 21. 13:08
 3/5 Wadmalac ***** válasza:
Hát, nem a kártya olvassa saját magát, ezért nem hiszem, hogy ilyen gond lenne. A tévéd nem fog gyorsabb adat streamet kapni, mint amit fogadni tud, de az adapter adhat lassabbat, mint ami kell.
2015. jan. 21. 13:18
 4/5 A kérdező kommentje:

A lassú sebességű lenne az átvitel (olvasó), akkor még az én tv-m sem olvasná. Ez a tv 2011-es, az enyém 2014-es.

Normál mezei pendrive simán megy vele, de ez nem. Ebből gondolom a túl nagy sebesség hibát.

De persze lehet, hogy tévedek.

2015. jan. 21. 22:44
 5/5 Wadmalac ***** válasza:

Meg kellene próbálni egy tesztet futtatni a kártyaolvasási sebességről pc-n az adapteren át. Mert nem kizárt, hogy az a kínai bigyó közel sem nyújtja azt, ami rá van írva.

De persze én is csak tippelgetek.

2015. jan. 22. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!