Videoton CRT tévé fehér képnél sistereg és elhangolódik az állomásról. Mennyiért szerelik?

Figyelt kérdés
Volt már ezzel probléma 5-6 éve, de akkor ismerős ingyen megszerelte. Kb. mennyibe fájna? Új tévé nem jöhet szóba, nem véletlen, szóval ezzel kapcsolatban kíméljetek.

2015. jan. 9. 19:32
 1/2 A kérdező kommentje:
Elektronikában jártas vagyok, ha segítetek, hogy mely ez az alkatrész ami ezt okozza, beszerzem és cserélem.
2015. jan. 9. 19:34
 2/2 ügepesz válasza:

Biztosan nem egy vagyon. Amikor ilyeneket javítottam, (a fadobozos színeseket) inkább csak modulokat cseréltem, mert annyira filléres dolog volt. Itthon a pincében két ládám tele van ilyen modulokkal, ha kellett, kivettem egyet, ha már fogyott belőlük, a rosszakat megjavítottam.

Akkor az ilyen javításért kiszállási díjat, meg valamennyi jelképes összeget kértem... (500-1000Ft)

2015. aug. 12. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!